- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Erre a kompatibilitási listában benne van vagy nincs témára már csak annyi tudok mondani, hogy az enyém benne van.audi100td-nek benne benne van, mégsem jó.
Akkor?
Megy az ugatás a Gigával most azért, hogy legalább a listából vegyék ki a baromságaikat, mert tele van 3 Kit-es ramokkal. (ezt hogy mondják magyarul?)
Azt mondták ara, hogy nem megy a ramom a gyári adatain, hogy vegyek másikat és próbáljam azzal. Mire én, hogy ha beírták a támogatott ramok közé akkor legalább Bios-t írnának rendeset vagy küldjenek ramot ami jó ezt meg elküldöm nekik.
Erre a válasz, hogy nehogy gondoljam, hogy ilyen probléma miatt majd Bios-t fognak írni.
A mai válaszom pedig, hogy lószart ér az egész gigabyte tech support meg a támogatott cuccok lista! Kíváncsi leszek mit mondanak erre.
Mert már rohadtul elegem lett, hogy csak azt tudták írni, hogy állítsam be az 1600Mhz-et és 7-8-7-24-cr2-es időzítést 1,35V mellett, ha nem megy keressem meg a szervizet. Ezt leírták eddig 3x. Mindegy mit írtam nekik. -
Gabor970
addikt
a kingmax 1333-asai tudtommal még nem okoztak gondot. Nekem a 7végén 1,9V mellett 1600 CL8-ban is stabilan mentek. Nem hagytam úgy, mert hűtés nélkül sokallom az 1,9V-ot a memóriáknak. Már nézegettem mem fölé szerelhető ventillátorokat. Úgyis lesz egy alaplapcserém, ahogy magamat ismerem :-) Itt az USB3.0 tetszenek a fullos gigabyte lapok
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 65W töltő eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest