Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Erre a kompatibilitási listában benne van vagy nincs témára már csak annyi tudok mondani, hogy az enyém benne van.audi100td-nek benne benne van, mégsem jó.
Akkor?
Megy az ugatás a Gigával most azért, hogy legalább a listából vegyék ki a baromságaikat, mert tele van 3 Kit-es ramokkal. (ezt hogy mondják magyarul?)
Azt mondták ara, hogy nem megy a ramom a gyári adatain, hogy vegyek másikat és próbáljam azzal. Mire én, hogy ha beírták a támogatott ramok közé akkor legalább Bios-t írnának rendeset vagy küldjenek ramot ami jó ezt meg elküldöm nekik.
Erre a válasz, hogy nehogy gondoljam, hogy ilyen probléma miatt majd Bios-t fognak írni.
A mai válaszom pedig, hogy lószart ér az egész gigabyte tech support meg a támogatott cuccok lista! Kíváncsi leszek mit mondanak erre.
Mert már rohadtul elegem lett, hogy csak azt tudták írni, hogy állítsam be az 1600Mhz-et és 7-8-7-24-cr2-es időzítést 1,35V mellett, ha nem megy keressem meg a szervizet. Ezt leírták eddig 3x. Mindegy mit írtam nekik. -
Gabor970
addikt
a kingmax 1333-asai tudtommal még nem okoztak gondot. Nekem a 7végén 1,9V mellett 1600 CL8-ban is stabilan mentek. Nem hagytam úgy, mert hűtés nélkül sokallom az 1,9V-ot a memóriáknak. Már nézegettem mem fölé szerelhető ventillátorokat. Úgyis lesz egy alaplapcserém, ahogy magamat ismerem :-) Itt az USB3.0 tetszenek a fullos gigabyte lapok

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest