- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
#81556480 #4470 üzenetére
a mosfeteket hűtőbordával szokás hűteni, mert mással nem nagyon lehet. van aki házilag gyárt hozzá rézből/aluminiumból, de van hozzá gyári megoldás is, de sajnos én most nem találtam meg. egyébként legközelebb olyan alaplapot válassz, amin van mosfet hűtés is(legalább egy borda, ha nem is hőcső). és igazándiból az alaplapon a proci körül 2 oldalon szoktak sorakozni kb 3 cm-re, és ilyen kis kocka vackokat kell keresned.
[mosfet hűtő]
nah csak megtaláltam, de árban ez elég borsos lehet. nézd meg a 790 xt ud4p lapot, és a procifoglalat körül lesz 2 borda hőcsővel összekötve. kb a te lapodon is ott vannak a mosfetek
Új hozzászólás Aktív témák
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest