- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
dermedt
aktív tag
Nekem most egy ilyen Giga lapom van , amit te keresel , és nagyon megvagyok elégedve vele.
De szeretném lecserélni egy DFi NF4 ultra lapra , mert a Giga csak 1.75 voltot tud adni a CPU-nak , ellenben a DFI akár 2.1 voltot is tud , ami tuning szempontjából nagyon előnyös nekem.
Tehát eladnám a lapot .
Ha tts mesterék holnap nyitva vannak , akkor elmegyek megvenni a DFi lapot , és akkor vihetnéd a GIgabyte-ot. -
Trak
addikt
Gondolkodtam, de azért megkérdezem:
Mennyit adnál az enyémért?
Néhány hónapos (3 év minusz ez a néhány hónap papíros nagyker gari.), mindene megvan
SLI-s lapokkal szemezek, mert karásonyra lehet, hogy összejönne a két videókártya. -
dermedt
aktív tag
Az MSI lappal rendben volt minden?
-
hmhm
aktív tag
válasz
SystemRoot #10 üzenetére
Sli-vel egyenlőre én sem tudnék mit kezdeni meg jó eséllyel soha nem is fogok
Gigabyteról eddig majdnem csak jót hallottam, legalábbis alaplap kategóriában. Remélem a vga-kat máshol rakják össze, mert ha nem akkor lehet mégis abit mellett döntenékLáttam 1-2 csodát gigabyte vga-któl az utóbbi 2 hétben
-
Dare2Live
félisten
Nos az én legnagyobb problémám a szokványos nf4es problémák mellett azvolt, hogy 240es fsbnél megált a lap azaz 2160nál. ez pedig elég bosszantó ha a prociban bennevan a 2700mhz, hozzátenném ahonnan én vettem ott az összes eladott megált ennyin.
A másik probléma a chipsetborda iszonyatos melegedése volt, ebbő nyáron aztán lett sok sok fagyogatás.
an8 ultradat mértakarod lecserélni? -
SystemRoot
őstag
Értem.
Hát speciel sztem mostanság elég jók a Giga lapok. Sokan nagyon megbízhatóaknak tartják őket. Én vagy ilyen lapot veszek vagy ennek az SLI-s változatát, ami alig drágább 4-5 e forintal. Csak mondjuk nekem semmi szükségem SLI-re, viszont késöbb eladásnál dobhat az értékén
[Szerkesztve] -
hmhm
aktív tag
válasz
SystemRoot #7 üzenetére
eddig an8 ultrám volt kb 2 hónapig,meg még 1 napig az is lesz
Korrekt lap, én tudom ajánlani...
Gigát nem ismerem, de szivesen megismerném, kiváncsi vagyok rá! Egyébként..nem is tudom milyet vennék...lassan ott tartok hogy ami van és belemenjen a vga-m -
hmhm
aktív tag
Hogy miért ez? Mondjam azt hogy kényszer?
Kénytelen vagyok most venni vmilyen alaplapot, és ha már veszek akkor nf4 ultra chipsetes legyen (legalábbis jó lenne) és halk, namost ez csak abit an8 ultrára jellemző és erre...illetve legalábbis ''neves'' kategóriában..Rossz tapasztalat mindenhol, minden gyártónál van sajna...
-
hmhm
aktív tag
up
-
hmhm
aktív tag
up
-
hmhm
aktív tag
Az alábbi lap kellene, ha épp lenne!?
Várom az ajánlatokat...
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk dokkolókat
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged