- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
RainerNoni
üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Nem induló és mi a baja a gépemnek topic -ban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
RainerNoni
csendes tag
Hello mindenki!
Lenne két olyan problémám amiben lehet tudtok segíteni.
Kaptam egy számítógépet, tökéletesen szuperált a dolog,de gondoltam újrahúzom az oprendszert rajta(Windows 7). Ekkor kezdődtek a hibák. (Az alaplaphoz nem kaptam Driver lemezt sajnos)1., Letöltöttem a Gigabyte honlapról a Drivereket. Telepíteném is őket, de a VIA azt írja a hangkártya telepítése során, hogy : "we can't find hd audio device". Amit tudtam mindent kipróbáltam, de nem javult meg a helyzet
Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam.
2., Memória gond. Mielőtt újratelepítettem 4 gb ramot ismert fel most meg már csak 2 gb ramot. Gondoltam a "pucold meg" "fujd ki a slotokat" megoldásra, de semmi rakció. Kipróbáltam a memóriákat külön külön mindkettő tökéletesen müködik. Utána jött hogy Solt 1 Solt 2. Elsőbe van mindkét memóriával másodikban semmi, mintha nem is lenne memória a gépben.Remélem tudtok segíteni rajtam, mert már a fejemet verem az asztalba

Előre is örök hálám mindenkinek aki próbál majd rajtam segíteni

Moderátoroktól meg elnézést ha már van ilyen téma,telefonról nem olyan egyszerű a böngészés.Üdv,
RainerNoni
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Diablo IV
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Angol tudásom meg sajnos semmi így hiába Google-ztam.