- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turett
csendes tag
válasz
Gyuri44 #3384 üzenetére
Hello! Pendrive-al próbálgasd végig az összes USB 2.0 port-ról telepíteni. Nem mindegyik portról lehet telepíteni a rendszert. Rendesen legyen bent a helyén a processzor és minden csatlakozó valamint megfelelő hűtés. Ha nem frankó a processzorhűtő lefogatása könnyen lehet, hogy hamar túlmelegszik a processzor.
-
Turett
csendes tag
Üdv. Én rendelkezem egy Gigabyte 990FXA-UD3 Rev 1.2 -es alaplappal és egy kingston v300-as SSD-vel. Az a problémám, hogy az alaplap kb 20sec alatt jut el oda, hogy elkezdje tölteni a windowst. Az SSD pedig kb 20sec alatt betölt. Normálisan tölt az alaplap bejön a menüje aztán felismeri a merevlemezeket, aztán kiírja, hogy loading operating system és elkezd tölteni a rendszer. Csináltam egy raid tömböt és így kénytelen vagyok a 4/5 porton IDE módban működtetni az SSD-t ami nem is nagyon zavaró kb 2-3 sec-el lassabban tölt csak be, de az alaplap még többet vacakol és így összeadva már 50 sec a gombnyomástól számított rendszerindítás. Ha normálisan a legelső sata porton raid nélkül AHCI módban használom az SSD-t akkor 30 sec, 15sec az alaplap és 15 sec az ssd. Meglehetne oldani, hogy az alaplap ne töltsön ennyit? Látni szoktam videókban, hogy az alaplap logója csak 2-3 sec-re jön be és utána egyből indítja a rendszert nem kell felismernie semmit. Nem lehetne ezt beállítani valahogy az én alaplapomon is? Windows 7-et használok. Segítőkész válaszaitokat előre is köszönöm
-
Turett
csendes tag
Valaki használ Gigabyte 990FXA-UD3 rev. 1.2-es alaplapot, Kingston V300 120GB-os SSD-vel? Alaplap: JMicron JMB363 vezérlő SSD: Sand Force vezérlő. Működik a 2 vezérlőtípus együtt hibátlanul?
-
Turett
csendes tag
Hali!
gigabyte 990fxa-ud3 rev1.2-höz ajánlom, hogy ne töltsétek le az új FFe bios-t (FFa-ról frissítettem amit már le sem lehet tölteni
). Raid-be telepítés után elindult a rendszer, de aztán újraindítás után 1x-sem. Felpattintottam az FE Bios-t és azzal eddig patent minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged