- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Aktív témák
-
Mr. Tuty
csendes tag
válasz
Gorneck #3623 üzenetére
Jelenleg annyit sikerült elérnem, hogy lája a vinyót. Lehetséges, hogy a DVDíró ment tönkre, mert már nem mai gyerek szegény
csak azért gondolom ezt, mert próbáltam Slave-be, Master-be de sehogy sem volt jó, a vinyót bezzeg rögtön látta amint átraktam Slavre. Nem értem, akkor eddig miért volt jó, és most miért nem jó... Majd még este kipróbálom nem a kábel rossz-e a DVD meghajtónál!
Köszönöm a segítséget, ha van még ötleted jöhet! -
Mr. Tuty
csendes tag
válasz
Gorneck #3618 üzenetére
De-de, mert van mellette egy 320as SATA2es Seagate, azon van a win, a PATAson csak többi dolgaim vannak. De azokra is szükségem lenne, meg a DVD írómra is. De egyiket se látja a win. Még a Hardver hozzáadás varázyló, meg ilyenek se látják...
Szóval ötletem sincs... és még a gépet se tudom újrarakni, mert ahhoz előtte még kikéne írnom a wint....
Szal vmi ötlet? -
Mr. Tuty
csendes tag
Hellóka!
Valaki nem tudna nekem segíteni? DS4 lapom van (rev 1.0) és ugye van rajta az az egy PATA csatlakozó, na nekem arra rávan kötve egy DVDíró meg egy 160Gbos Samsung SP1654N vinyó. Ma jött haverom, neki PATAs a vinyoja, mondom ok, kicseréljük, addig kikötöm az enyémet. Mikor elment és visszadugtam az én vinyómat gép bekapcs és se vinyó, s DVD meg.A BIOS látja mindkettőt, de maga a windows egyiket sem. Mit csináljak??
Választ előre is köszi!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest