Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
GReddy
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Pedig nekem mindkettő finnyás. Jelenség a következő: Raid (ICH8R) mirrorban két db 250 Gb Maxtor SATA2. Lemegy a zikszpé install. Reboot. Kékhalál. A kékhal áll alapján mindkettő lemezhiba. Az egyikre azt mondja, hogy az MBR olvashatatlan, a másikra, hogy disk offline, ez utóbbi elkezdi újraépítgetni OFFline a tömböt, egy ideig szüttyög lehal, reboot, elölről az egész. Ez utóbbit a kábelcsere megoldotta. Az előbbit nem. Viszont a nevezett lapban megfordult egy WD Raptor 160as, jó volna, meg stabil, csak éppen bármilyen MÁSmilyen lemezt teszek mellé szépen lehal, Boot device errorral. (a RAID építésig el sem jut) A Samsungot belehajintom, és bárhogy konfigolhatom, bármit tehetek mellé, semmi baja. Úgyhogy óvatosan a kijelentésekkel, kedves Gorneck 23. Ha a huszonhárom a korod, akkor barátom én már öt éve gép előtt ültem, amikor te megszülettél! Bárkinek bármikor szívesen megmutizom ezt a két szutykot. (elvileg occó szerverek lennének webre, IISre meg ilyen marhaságokra) A jelenség egyébként a Maxtor oldalán le van írva, hogy bizony az új SATA2 lemezeik nem nagyon szeretnek bizonyos vezérlőket. Szaal nem az észt kéne osztani, meg az osztálytársakra támaszkodni, hanem mondjuk a GYÁRTÓ honlapján körülnézni, utána lehet fikázni. (A mondat folytatva van!)
-
GReddy
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ne akarjál ilyen lapot! Nagy sz@r... van kettő ilyen itt a cégnél, ugyanazokat a rejtélyes jelenségeket produkálják. Szeret eltűnni belőle a SATA winchi. Azaz bekapcsoláskor még látszik, a rendszer elkezd tölteni, majd közli egy idő után, (kékhal állal) hogy lemezhiba SUXXX. Mindkettőnél ugyanaz okozta a problémát, a szép sárga gyári sata kábel! DE MIRE RÁJÖTTEM!!!! Úgyhogy kb a yo! q...wa anyjukat! Plusz a SATA2 Maxtorok egyáltalán nem mennek ebben az alaplapban, CSAK SAMSUNGGAL STABIL!!!!!!!! Viszont a mostani ASUSok nagyon nagyon kulturáltak, szerintem egy osztályazonos ASUSsal jobban jársz. Én ugyan inkább AMD-zek, viszont az ASUS M2N SLI nagyon nagyon jó alaplap, és nem drágább! (AMD X2höz) Van itt egy-két (száz) gép, hidd el látom őket.
Üdv
Dzsí!
Aktív témák
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest