- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
Aktív témák
-
Rick4
félisten
másik táppal mindegy ugyanaz, még a pdf-ek is, a videokarik everest szerint is gyári értékeken futnak (500/1400) mindekettőt én vttem újonnan, sosem volt más kezében, monitorkábelt már írtam, hibátlan, másik gépeel kifogástalan minen tekintetben, pci-os videokarit holnap teszek bele, megnézem, mit mutat, mindjárt nézem a pci express foglalatot, de sztem gariba megy vissza.. köszönöm nektek az eddigi segítséget...
-
Rick4
félisten
minden okés, másik gépet rádugva minden hibátlan, 3DMarkok is futnak. everesttel is ránéztem, alapon van minden, nincs is feltéve semilyen tuninopció, vagy progi. a videokártya ramja másik gépben visszaállna alapra? coolbits sincs fent, 93.71es WHQL van és kész, everest szerint is 500/1400on megy...érthetetlen számomra is. pont úgy, mint mikor az elején az alaplapi hangkari torzított, de annyira, hogy az msn belejelentkező ismerős hang helyett torz zúgást hallottam...szal ott kezdődött ez az egész.. a front paneli csatlakozón melyik két lábnál kell hogy legyen a jumper, ha nem használom a hangkarit, ezáltal front panel sincs bekötve? a könyve nem írja...
[Szerkesztve] -
-
Rick4
félisten
flatout 2-t néztem, hasított, mint állat...egy sata vinyó, egy ide dvdíró, pci wifikari, pci pinnacle tvtuner, és sajnos a kegyetlenül xar recsegő hang miatt ( ami egy p3as alaplapinál is sokkal xarabb- számomra érthetetlenül ) egy audigy 2 szintén pci slotban van. kipróbálom, mi maradjon a gépben, és úgy mit nézzek rajta?
[Szerkesztve] -
Rick4
félisten
pdf volt, ja. egy hete van meg,a C2D rendszerem, giga DS-3a lappal, E6300zal, 6X telepítettem újra a rendszert, minden a legfaxább, legújabb, minden alapon van, semmi plusz fesz. a másik gépem (asus P5ND2SLI, 7300GT megvan, ott semmi hiba, minden megy, pedig ugyanarról lett minden ugyanúgy felrakva, vgacsere esetén itt hiba, ott jó minden. szal nem a kari a rossz.
-
Gorneck
legenda
Az igazság az, hogy én baxtam el...mind végig 6-os szorzón voltam vagyis ott teszteltem...de erre csak akkor jöttem rá mikor néztem a mentéseimet és akkor már írtam a topikba...egyedül a 400ast rontottam el ami utoljára maradt...ez meg is kavart elég rendesen...
Mert azt eddig is tudtam, hogy nem gyári szorzón használt proci elveszti az erejét...nem is kicsit...
[Szerkesztve] -
petyus_
senior tag
Kipróbáltam mindkét ramot az összes slotban, de sajnos semmi változás. Most az van, hogy ha bedugom a 220at, 1-2 másodőerc múlva elindul a gép, 3 mp múlva kikapcsol, és addig nem bírom elindítani újra, míg le ne húzom a tápot (akkor pedig ugye kezdődik elölről). Senkinek sem volt hasonló baja?
-
Johnny Cage
addikt
Az integrált hang annyiban tűnik vonzóbbnak, hogy mindenféle divatos csilivilit támogat, pl. 7.1 vagy EAX. Ez parasztvakításnak elmegy, de minőségnek nem nevezhető. Példának okáért ezek a chipek a büdös életben nem adnak vissza neked olyan térhangzást, mint teszem azt egy Audigy 2. Továbbá megnézném azt is, milyen leterheltségen pörög a processzor, ha 7.1-be kötünk egy ilyen kütyüt - van egy sejtésem.
Bár akinek nem igazán számít, mi s hogyan szól, csak szóljon a szokol rádió, annak príma. -
-
s milyen külömbség fog gyorsulásnak számítani?
mert a régi gépemmel ha a feladatkezelőbe minden dolgot leállítottam amit csak lehetett /még az explorer.exe-t is/
akkor kb. 250-300 pontszám többletett tudtam összevakarni
így a vistan alapórajelen ~100 sikerült /figyelembe véve hogy alapból több memót foglal le, ez XP-nél valszeg kicsit több lenne/
ami tuning esetén ha csak a logikák követjük akkor a külömbség is nőni fog /kellene/ valszeg
na azt bim be is előzött
[Szerkesztve] -
bim
veterán
már csa az a kérdés hogy mi lesz az a különbség amit a C2 javára irsz.
mivel a memok nem ugyanazok.hiába azonos az időzités eltérést okozhat a más chip.
pl. gorni EE+a hiába csupa5-be megy nem hinném hogy ugyanazokat az eredményeket hozná mint egy kingmax elpida chipjei.
szüz win. vagy éppen egy szétbarmolt.
szoval..... -
Vakegérke
félisten
''írjak még vmit?''
Persze. Mindent, amit csak tudsz. Az előnyeit ecsetelgették ennek a lapnak imitt-amott, de a hátrányairól nem szóltak. Jobb, ha tudom minden nyűgét, bánatát. Legalább nem ringatom magam rózsaszín álomban.
Nem csak a pozitívumokat értékelem, hanem azt is, ha valaki a hátrányokról beszél. Ennek megfelelően köszönöm a tájékoztatást.
Valóban, éléről nézve van egy kis elhajlás. Tényleg nagyon pici, de precíziós a szemem. Az viszont megnyugtató, hogy a proci hűtőm kialakítása olyan, hogy pont a kérdéses helyre nyomja a levegőt.
Majd meglátjuk, mondta Vakegérke... -
Vakegérke
félisten
Kedves tlac, értesz hozzá, hogy lelkesedésem lelohaszd. Sebaj. Jobb, ha az igazat tudom.
Akkor mi, ha nem réz? Mert nagyon jól néz ki, ez nem kétséges.
Miért nem jó? Tisztára radiátor az egész. Ergo jónak kell lennie a hőleadásának.
Nem poén? Már védem a cuccost, holott még be se üzemeltem. -
-
Nippon
őstag
-
bim
veterán
érdekes hogy elég sok 6400 jelentősen jobban melegszik mint a 6300.
én is ezzel küzdöttem.nekem viz van és idle 40-44 load 58-60 fokom van.gondolom ezek az értékek a gyári hütővel horor értékek lennének.
és ésszerű magyarázat ninncs rá hogy a vizzel is miért ilyen meleg.
egyébként szinte minden c2d-s vizes panaszkodik erre a jelenségre.és ahoogy nézem szinte kizárolag a 6400-at érinti ez a jelenség.még a 6600-ak sem melegednek ennyire.(szenzor szerint)
Aktív témák
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest