- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Aktív témák
-
Battlehexe
csendes tag
hi! leirná valaki ,hogy a biosban hogy lehet az fsbt megemelni?és miket kell állitani ?minek kell feszt a dni stb.és azt hogy leviszi 6 ra a szorzót ki lehet kapcsolni valahol? kéne a tuning mert szaggat a játék 1600 mhz-n
-
Battlehexe
csendes tag
NA KÖSZIUI SRÁCOK MEGJAVULT
-
Battlehexe
csendes tag
ÖTLET HOGY MIT CSINÁLJAK VAGY ELROMLOTT?
-
Battlehexe
csendes tag
a jumperrel mit csináljak?nem mozdul semerre
.az amugy az a két kis fémpöcök ?
[Szerkesztve] -
Battlehexe
csendes tag
ds3 és most olyat ir ki a gép bekapcsoltam hogy cmos checksum error-default loaded
mit csináljak ? -
Battlehexe
csendes tag
sziasztok most vettem egy ilyen alaplapot és elkezdtem tuningolni az easy tune programmal de kikapcsol bekapcsol ezt csinálja random.melyik a cmos clear a lapon az elem mellet az a két pöcök?nem a karom tönkretenni a gépet pls.
-
Battlehexe
csendes tag
Hello.Tényleg ilyen szar ez a lap ?S
ok a gond vele ugy látom.Illyet szerettem volna venni de elgondolkodtato a sok probléma...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest