- Yettel topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
bega1986
csendes tag
válasz
Gorneck #1202 üzenetére
Köszi a segítséged, frissítettem a chipsetdrivert. Időközben utánanéztem a Biosomnak, kiderült hogy F10-es ami nem is támogatja elvileg a procimat(C2D E6420), ennek ellenére nekem semmi gondom nem volt vele, viszont a biztonság kedvéért feltettem az F12-t. Azt egyenlőre nem tudom, hogy megoldódott-e az USP parám.. Majd ha itt lesz a Pendrive kiderül.. Köszi mindent
-
bega1986
csendes tag
válasz
Gorneck #1200 üzenetére
Igen mind2 gépen SP2van. Nem raktam fel chipset drivert. AZt windows alatt kell telepíteni, vagy valami furmányos módszerrel, mint a biost frissíteni? Egyébként a bioshoz sem nyúltam, az ami rjata volt amit megvettem. AZt esetleg érdemes lenne megpróbálnom frissíteni? Abba még nem mertem belevágni, mert nemtom hoyan kell...
-
bega1986
csendes tag
windows xp sp2
-
bega1986
csendes tag
Sziasztok!
DS3-as alaplapom van és akadt 1 kis problémám:
USB-port, PEN-drive bele: kb150-300 kbyte/sec-el ír rá maximum. Ugyanerre a PEN-rive-ra haverom gépe kb 10szer ilyen gyorsan ír. Olvasni tudok róla 15 Mbyte/sec-al. Van ugye hátul 4 USB és elől 2 van kivezetve az alaplapról. Kipróbáltam mindben, egyikben sem volt gyorsab. A biosban engedélyezve van a 2.0.
Tudja valaki mi lehet a baj? -
bega1986
csendes tag
Hali
DS3 alaplapon (meg úgy általában) a PCI-E buszsebesség maximumát a videokari is befolyásolja? Mert ugye lehet állítani 90-től 150ig. 133-on kipróbáltam megy. 145 már nem, RESETELNEM kellett a BIOS-t hogy újra elinduljon a gép. A kettő közötti értékkel még nem próbálkoztam, de majd megkeresem melyik a max freki aminn még elindul. Valmi plusz feszültséget ha adok neki, akkor szerintetek lehet felljebb menni, vagy ne kísérletezzek? -
bega1986
csendes tag
Sziasztok!
DS3-as alaplapon lehet állítani a memóriaidőzítéseket? És ha Dualban akarom használni a RAMokat, akkor azt be kell állítani valahol, vagy ha jó helyre teszem a RAMokat akkor magától tudja hogy azt akarom hogy duálban menjenek? Tud valaki segíteni ebben?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest