Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Azért mert azzal egy helyi bazáros jóvoltából másodszor lettem átejtve... Nem működik. El sem indul. Nameg ha már van egy stabil lapom, nincs az az isten, hogy cseréljek.
Igen olvastam a tesztet, és nagyvonalakban ki is hajtja a VGA-t, csak ha a későbbiekben szeretnék nagyobbat, oda elkél egy 8000-es...
A tuning-lehetőségek korlátozottak. Ha nagyon tekergetném és centizném, akkor még +100,200,hz menne. Hacsak nincs valami rejtett tartalék, amit egy véletlen opció átállítással előhívok
Hozzáteszem, hogy feszt nem emeltem. Memória kap 2,1-et és minden más alap. Nem szeretek feszt emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest