- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutymorgo
csendes tag
Venti forog rendesen, most 1800-1900 rpm mellett (szóval gyakorlatilag maximum fordulaton) közel 60 fokos és teljesen orthos stabil 3120 MHz-en (lassan 6 órája megy, 3200-on pár perc után kifagy).
Core temp-pel és Everest-tel is ugyanannyit mutat, mindkettőt használom.
Lehet tényleg anti tuningos a procim (már ha a 95%-ot annak lehez nevezni), pedig M0 stepping.
A kupak tippet köszi, lehet ráveszem magam és szétszedem megnézni, hogy hogy illeszkedik. Bár nem tudom látok-e majd valamit a paszta maradékának vastagságából. Gondolom csak minimálisan lehet homorú. Azon amúgy lehet/érdemes változtatni? Esetleg kupaktalanítás? AMD-nél még azon is elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha egyből a magra tenném a hűtőt (végül nem mertem meglépni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Ubuntu Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Hegesztés topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest