Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000
üzenetére
tessék, itt van az én verziómra még egy bizonyíték, talán most már egyértelmű, hogy ez többet nyom a latban, mint a te érvelés, tények nélküli véleményed, ill a személyeskedésed, sértegetésed (amire elvből nem válaszolok) együtt véve.
emellett arra kérnélek, ha okosnak hiszed magad, de csak rémlik valami, akkor tedd hozzá, hogy: úgy volt valahogy, szerintem, talán, azt hiszem, ha már linkkel nem tudod/ akarod az igazadat bizonyítani, akkor meg ne személyeskedj. a hozzá nem értésedet csak tetézi a hozzáállásod, ezzel sok embert félrevezetsz. ne tedd, mert senki sem azért jön ide, hogy az okoskodásaidat olvassa. a sejtés, és a tény általában (mint most a te esetedben is) elég messze van egymástól. köszi, hogy felfogod és a jövőben alkalmazod. mielőtt ezt félreérted, nem nekem van erre szükségem, hanem másoknak nincs arra, amit ebben a témában produkáltál. a vitát ezennel én lezártnak tekintem, gondold a zöld jack aljzatot annak aminek akarod, de állítást csak linkkel tegyél be, ebben az esetben tényekre vagyunk kíváncsiak, nem véleményre.
remélem, semmi sértőt nem írtam, én nem ezért jöttem ide.
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000
üzenetére
várj, mielőtt jobban belemerülnél a személyeskedésbe, talán írhatnál a gigabyte-nak, hogy a manualból vegyék ki azt a szót, hogy earphone, mert te másképp gondolod....a probléma nem oldódott meg, mivel a fülhallgatón valami nem szól jól, pedig normális körülmények között kellene. ha elromlik a vw passatom, nem az lesz a megoldás, hogy veszek egy s mercit. és azzal járok.....vegyél vissza az arcodból, erre senki sem kíváncsi. elmagyarázni elmagyarázhatod, mi miért van, de ne arcoskodj...

Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi