Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Szevasztok!
Gigabyte GA-8I865P-G alaplapon cseréltem videokártyát. A korábbi videokártya geforce mx-4000-es volt,azzal futott a gép.Beleraktam egy ATI 9550 DDR256-os kártyát, és amikor el akartam inditani a gépet a monitor csak készenlétben villogot nem kapcsolt be. Erre visszatettem az eredeti kártyát, de már az sem reagált semmit. A gép az úgy néz ki, hogy dolgozik, a videokártya is kap áramot, mert a hűtő megy, de nincs reakció. Nem tudom mit lehetne tenni vele! Eddigi más alaplapon videokártya csere nem okozott problémát! Megfőtt az alaplap? Valakinek van valami ötlete? Egyáltalán erre az alaplaphoz videokártya nélkül nem is lehet monitort csatlakoztatni? Minden segitség jól jön! Köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest