- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
kökény
aktív tag
Szevasztok!
Gigabyte GA-8I865P-G alaplapon cseréltem videokártyát. A korábbi videokártya geforce mx-4000-es volt,azzal futott a gép.Beleraktam egy ATI 9550 DDR256-os kártyát, és amikor el akartam inditani a gépet a monitor csak készenlétben villogot nem kapcsolt be. Erre visszatettem az eredeti kártyát, de már az sem reagált semmit. A gép az úgy néz ki, hogy dolgozik, a videokártya is kap áramot, mert a hűtő megy, de nincs reakció. Nem tudom mit lehetne tenni vele! Eddigi más alaplapon videokártya csere nem okozott problémát! Megfőtt az alaplap? Valakinek van valami ötlete? Egyáltalán erre az alaplaphoz videokártya nélkül nem is lehet monitort csatlakoztatni? Minden segitség jól jön! Köszi
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest