- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
Na, szal vettem egy ilyen csodát. Ez az első Gigabyte cuccom és biza nagyon meglepődtem, pedig inteligens lapként reklámozzák.
1. Úgy gondoltam, hogy már évek óta teljesen alap dolog a over/down clocking. Sajna ez a BIOS semmilyen lehetőséget nem biztosított. Autómatikusan felismeri a procit, meg a memót oszt végül is működik, de piszkálni legfeljebb a memó frekit engedi.
Én viszont a procit szeretném visszaszabályozni, egyenlőre nem kell a 3,2 GHz, na meg a meleg se. Ez lenne az első dolog, amiben a segítségeteket kérném. Van ugyan frissebb Bios, de valszeg az nem fog segíteni, mert az az újabb procikra készíti csak fel a lapot.
2. Érdekes hőmérsékleti adatokat mér a Bios: proci alapon:68 fok, intenzív használat után 80 fölé is megy.
A borda rendesen felfekszik, és nem is nagyon meleg, valójábvan normális.
A lap progija szerint -EasyTune5-viszont kb 12-15 fokkal hűvösebb a proci.
Szerintetek? Megkérdezem a gyártót is, de nekik 15-20 napig tart válaszolni, ugyhogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest