- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
Na, szal vettem egy ilyen csodát. Ez az első Gigabyte cuccom és biza nagyon meglepődtem, pedig inteligens lapként reklámozzák.
1. Úgy gondoltam, hogy már évek óta teljesen alap dolog a over/down clocking. Sajna ez a BIOS semmilyen lehetőséget nem biztosított. Autómatikusan felismeri a procit, meg a memót oszt végül is működik, de piszkálni legfeljebb a memó frekit engedi.
Én viszont a procit szeretném visszaszabályozni, egyenlőre nem kell a 3,2 GHz, na meg a meleg se. Ez lenne az első dolog, amiben a segítségeteket kérném. Van ugyan frissebb Bios, de valszeg az nem fog segíteni, mert az az újabb procikra készíti csak fel a lapot.
2. Érdekes hőmérsékleti adatokat mér a Bios: proci alapon:68 fok, intenzív használat után 80 fölé is megy.
A borda rendesen felfekszik, és nem is nagyon meleg, valójábvan normális.
A lap progija szerint -EasyTune5-viszont kb 12-15 fokkal hűvösebb a proci.
Szerintetek? Megkérdezem a gyártót is, de nekik 15-20 napig tart válaszolni, ugyhogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged