- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
UP!
-
Pilot
tag
Na, szal vettem egy ilyen csodát. Ez az első Gigabyte cuccom és biza nagyon meglepődtem, pedig inteligens lapként reklámozzák.
1. Úgy gondoltam, hogy már évek óta teljesen alap dolog a over/down clocking. Sajna ez a BIOS semmilyen lehetőséget nem biztosított. Autómatikusan felismeri a procit, meg a memót oszt végül is működik, de piszkálni legfeljebb a memó frekit engedi.
Én viszont a procit szeretném visszaszabályozni, egyenlőre nem kell a 3,2 GHz, na meg a meleg se. Ez lenne az első dolog, amiben a segítségeteket kérném. Van ugyan frissebb Bios, de valszeg az nem fog segíteni, mert az az újabb procikra készíti csak fel a lapot.
2. Érdekes hőmérsékleti adatokat mér a Bios: proci alapon:68 fok, intenzív használat után 80 fölé is megy.
A borda rendesen felfekszik, és nem is nagyon meleg, valójábvan normális.
A lap progija szerint -EasyTune5-viszont kb 12-15 fokkal hűvösebb a proci.
Szerintetek? Megkérdezem a gyártót is, de nekik 15-20 napig tart válaszolni, ugyhogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen autót vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest