- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kufi
csendes tag
hi,
Igen megy, en F5-os biosost vettem kb 2-3 hete, ez mar ismerte, nemreg jott ki az F7 bios, de felrakni egyenlore nem merem..
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8I945P-G.htm
Tortent ugyanis,hogy az elso 8i945p-g lapomon xp install utan rogton lefuttattam a gigabyte driver center updatet, ill a bios update progit.. ami megtalalta az F6-os biost es elvileg felrakta.. Reboot, de semmi nem valtozott, ugyanugy F5 volt rajta. Probalkoztam boot floppy-rol, itt vmiert a letoltott F6-os bios imaget se fogadta el. Aztan nekifutottam megint XP alol, az eredmeny,h total behalt a lap, se kep se hang..
Most megint egy 8i945p-g lapom van,de mar nem nagyon merek es akarok biost frissiteni.. Valahol olvastam,h frissites elott erdemes kikapcsolni a hypertradinget, ez igaz? Vajon mit cseszhettem el?
A lap amugy nagyon bejott, ami zavar,h nincs dualbios ill a raid ide vezerlo kegyetlen sokat tokol bootnal (ezeken is vannak vinyoim).
Valaki emlitette itt nemreg,h tuningolna a vasat, de asszem 220-221-re valtaskor mar nem bootol.. Kapcsold ki a gepet (ne resetelj), kapcsold be es 99%,h beindul a magasabb frekin. Ill a masik trukk,hogy valtoztasd a ram 'szorzot', nekem most 2.5x van, igy nem egyenes aranyban no a ram es a proci frekije.
A konfig:
P4-3g@3.8g (630, 2m cache), 2x512ddr2 533@630 a-data vitesta, ge6600gt
Bios frissites ugyben kinek mi a tapasztalata? milyen korulmenyek kozott csinalta?
udv,
kufi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest