Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
ja de az utlsó pályának van egy kis visszaütő mikéntje,nem véletlen hogy szerintem a fejlesztők szerint is nehézre sikerült a 3.pályába az a rész a vip-tagos...mert hát..na majd meglátod.....
))végén lehetett volna valami átkötő animáció vagy valami kis trailer...de nothing -
magi20
senior tag
csak most nézem jézus te ezzel a konfiggal tudod nyomni?????hm...ígéretes....na átvitted???vagy ja most látom nem sok esélyt kapott???nem próbálkoztál sokszor?a 9. valami bulldog névre hallgat..de elég gagyi pályának néz ki....sok sikert a 6600gt-hez jól húzgáld meg aztán jól fog az pörögni..
) -
magi20
senior tag
egyedül a 3 páylát???én nem ezt mondtam csak a társak addigra elhullottak...de velük nem is szoktam foglalkozin.a 7.pályán olyan szinten nehéz a felfogásuk hogy kettő társamat én magam nyírtam ki.......mert ott rohanni kell .eléggé...meg amúgyis 3 szerencsétlen idióta...az ai-juk = a 0-val.a 3.pályán amit leírtam az a vip-s chekpoint...miért van olyan aki odáig úgy eljut hogy 4-en vagytok???hát ugy biztos könnyebb megcsinálni...van már valaki a 8.pályán???mert mindjárt ott vagyok én is....
-
magi20
senior tag
addig eljutottam hogy,,,,,tehát gyorsan előszőr jobbról majd balról lelövöd a 2 kis kamionos lövészeket....azok egymásnak mennek.....utána gyorsan egyedül elkezdesz futni ....ha bemész a tankokhoz akkor onnantól nézve elmész jobbra aztán a kereszteződésnél balra ott végig utána megint balra aztán jobbra ott beállsz..pont kijön a tank és puff...akkor ott hagyod a tankokat és egyedül mész tovább.....van 2torony amiben van 2 rakétás fószer az egyikbe ketten vannak....itt mind a kettőt ki kell iktatni..na eddig biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hobby rádiós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mobil flották
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
))végén lehetett volna valami átkötő animáció vagy valami kis trailer...de nothing