- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A hozzászólások miatt járok oda.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz hyggelig #702 üzenetére
Nekem kb. fél órával előtted, azóta is kicsit hiányérzetem van, elfogytak a tennivalók, kiürült ez a rendkívül hangulatos és tartalmas világ.
Ugyan időnként már elkapott az ow játékok rákfenéje, kicsit unalmas volt a sok gyűjtögetés, de a sztori elsőrangú volt, bár igyekeztem nem figyelni a szájmozgást japán szinkron közben.Elemezgettétek a mellékszerelők történeteit, ezt én is megtettem pár napja, mert foglalkoztatott, de én már akkor két részre bontottam az értékelésemet. Nálam nem fedte egymást a sztori és a befejezés értékelése, mert volt olyan történet, ami kifejezetten tetszett, viszont a befejezés kiábrándítóan csapnivaló volt, ide a Maszako sztorit tudnám sorolni. Egyik pillanatról a másikra véget ért, miközben olyan hosszú felvezetése volt, hogy már-már a főszállal vetekedett.
Ishikawát magát nem kedveltem és éppen ezért általában finnyásan álltam neki a következő etapnak, viszont ez a történet és főleg befejezés tetszett a legjobban, talán mert a szereplők jóvoltából mintha magamat, a saját kétségek közötti vergődésemet láttam volna a szamuráj és a ghost lét között.
Yuna története nagyon kiegyensúlyozott volt, mondhatni az ő karaktere került hozzám a legközelebb, talán mert a kezdetektől velem volt, megmentett, élvezet volt játszani a meséjét.
Norio, vele voltam a legjobban bajban, minden bajom volt ha csinálnom kellett, untam, kötelező jelleggel ledaráltam, viszont a befejezés meglepetés faktora az egyik legkomolyabb volt a többiek között, csak sajnos odáig elég hosszú út vezetett.
Kenji története mókás, de egyben kihívásokkal teli is volt, kedveltem.
Időnként azt éreztem ezekkel a történetekkel kapcsolatban, hogy túl hosszúak, feleslegesen vannak ennyi részre szabdalva és helyettük, vagy a szakaszok összevonásával nagyobb teret lehetett volna adni más mellékküldetéseknek, még több élettel megtöltve a világot.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Bácsikám mit szólna?
-
S e t h
nagyúr
Hol a becsületed Jin?
kihívás ugrással könnyítveThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Megvolt a történet, progress 91%-on, ahogy nézem van 1-2 szopatós trófea, de ezek sem vészesek, ha más játékkal hasonlítom össze őket.
Hiányozni fog ez a világ, a hangulat, a szereplői.Egy nyugati ember által készített japán stílusú játéknak nem kell nagyobb elismerés, mint amit a japánoktól kapott, akik köztudottan lenézően állnak sok mindenhez ami nyugati.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ügyesek ezek a srácok.
linkThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A végén járok már a játéknak és volt egy eléggé lopakodós küldetés, ahol senkit sem lehetett megölni.
Pár talizmánnal gyakorlatilag kb. 70%-ra vittem fel annak lehetőségét, hogy ne észleljenek, nagyjából a katonák előtt sétálgattam és csak dörzsölték a szemüket, hogy délibábot látnak-e.
Elég masszív segítség néhány talizmán, időnként már cheat színtű többlettel.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Vagyis simán implementálhattak volna egy egyszerű váltásgombot a különböző stílusoknak megfelelően, ha már velünk van egy mázsányi armor.
Nem szívesen hivatkozok egy Ghost Recon Breakpointra, ahol ezt véletlenül pont eltalálták.
Mondom, a játék nagyon jó, ha csak ez az egy dolog zavar, csak nem vágom ezt a rengeteg, ugyanazon típusú talizmánt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Engem egy dolog zavar kissé.
Ha ki akarod platinázni, akkor egy idő után azt veszed észre, hogy tele vagy ugyanolyan talizmánokkal, van amelyikből három darab is van.
Most tegyük félre azt, hogy főhősünk az összes páncélját, ruházatát egyszerre szállítja magával, ennek szélsőséges esete, amikor harc közben is képes vagy akár ruhát cserélni és itt jön a de.
Ha már minden göncünk velünk van( miért nem mondjuk egy ládában vhol?), akkor nehéz lett volna előre meghatározott felszereléseket összerakni és mondjuk egy kattintásra váltani közöttük?
Lenne egy íjász, harcos, ninja, pirotechnikus stb, de így egy káosz a sok talizmán ömlesztve.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz hyggelig #662 üzenetére
Az már régen megvolt. A fura inkább az, hogy ez még aktívnak néz ki és jóval messzebb is van attól a bizonyostól.
Más.
Eszméletlenül jól vágott videó, élmény nézni, kedvet kap tőle az ember játszani.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Kérdés.
Találtam egy olyan rókalyukat ahol nincs róka, viszont a lyuk környéke olyan mintha fel lenne perzselve.
Keressek a környéken shrinet, vagy hagyjam?
Nem tudom kell-e a platinához.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Azért akadnak mókás dolgok, főleg ha nem sorrendben hajtasz végre feladatokat.
Kipucolok egy tábort.
Megyek tovább, kapok egy küldetést ami alapján vissza kell mennem az előzőleg már kipucolt táborba.
Amikor odaérek megszólal Jin, miközben rövid idővel előtte lemészárolt ott mindenkit.
- Üres a tábor, biztos elmentek vadászni.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
A halhatatlanság átka
-
S e t h
nagyúr
Napi bug rovatunk.
-
S e t h
nagyúr
Vannak olyan táborok-ha nincs már mind kipucolva- ahol olyan őrtornyok is elfőfordulnak, amelyeknek nincs korlátjuk.
Én egy ilyenről prezentáltam egy mongolnak a még meg sem született Newton tételét.
Trófea csilingelt is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #571 üzenetére
Tegnapelőtt volt meg az első párbajom hardon, értem miről szoktak regélni a souls rajongók, amikor sikerül vmi nehéz kihívás, noha nekik ez a szint megmosolyogtató lehet.
Viszont az is tudott meglepetéssel szolgálni, amikor egy act2-es side questben annyi ellenfél jött rám, miközben a társamat leverték, hogy hirtelen azt sem tudtam mihez kapjak.
Tiszta tower defense style volt, és nem volt idő tökölni, mert a társam kezdte magát meghalni.
Ott már olyan trükköket is bevetettem, amikre addig nem volt szükség.Ha esetleg kijött már a frissítés, akkor próbálta vki a lethal szintet?
-
S e t h
nagyúr
Ezt én is passzolom, nem tudom mitől függ.
Az viszont már szinte tényszerűen kijelenthető, hogy kihíváskor ha elrontasz vmit és menekülőre fogod, utána hiába tértem vissza akár többször is, nem adta be a kihívást, maradt a harc.
Olyan mintha onnantól fogva alertben lennének és folyamatosan figyelnének, noha láthatóan nem így van, de vmiért az a pillanat nem tér vissza.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Újabb tipp(ha nem volt még).
Kihívásokkor érdemes nézni az ellenfél lábát, mert ha provokálnak, ijesztgetnek, akkor csak a felsőtestük mozdul, a lábuk nem, na ha az mozdul akkor támad.
Harmadik actban nem tudom ez mennyire használható még.
-
S e t h
nagyúr
Két tipp, mivel én sem ismertem, ezért megosztom.
Ha a menüben éppen választanátok vmi aktuális armort, ami a birtokotokban van, akkor a háromszög nyomogatásával választhattok az adott armor fejlettségi fokának megfelelő kinézetek között. Gondolom ez csak azok esetében müködik, ahol már fejlesztettétek a göncöt.
Pl. én egy ideje a maxra húzott Kensei ruhát használom, viszont az alap verzió kinézete tetszik a legjobban, háromszöggel aktiválom mikor kiválasztom és kész.A másik még érdekesebb. Van az a speciális képességünk, amikor 3 pont akaraterő felhasználásával 3 ellenfelett kaszabolhatunk le, vmi dance a neve.
Nos ha egy nagyobb vízpartra értek és nincs kedvetek úszni, hidat keresni, akkor menjetek a víz széléig guggoljatok le, aktiváljátok a képességet(l1+r1),aztán Jin átsuhan a víz felszínén és ez pontjaiba sem kerül.
Én nem próbáltam, más mutatta, viszont hány ilyen érdekes dolog lehet még elrejtve a játékban, amelyekről nem tudunk, többek között azért sem, mert esélyünk sincs elolvasni a tippeket a töltés gyorsasága miatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Jól hangzik az új nehézségi szint, souls fanoknak akár megfelelő is lehet, de szerintem kár volt Jin támadásait is halálosabbá tenni.
Az viszont jó, hogy rájöttek, sokaknak könnyű lehet a játék és ezért változtatnak.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudjátok hogy az amulettek tulajdonságai összeadódnak-e?
Tehát ha ugyanabból teszek be kettőt, akkor az 5-5, vagy 10-10%-os tulajdonságok kétszeresen érvényesülnek?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Pont ezt mondtam 1-2 napja havernak, aki szintén játszik vele.
Elbírta volna a játék, hogy a készlet elvételek miatt nehezteljenek ránk a túlélők, aztán mondjuk áldozat bemutatásával kellett volna vezekelnünk, ami legyen egy speciális szentély felkeresése és imádkozás, vagy banditák, mongolok legyőzése, akik a falut fenyegetik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ha vkinek olyan a kötődése a souls játékokhoz mint nekem, tehát messziről integet nekik, annak nem elvetendő ötlet a mizu-no-kami charm használata.
Érezhetően nő az időablak a pontos kivitelezésre.
Eddig csak porosodott a tarisznyában, de miután szembesültem vele, hogy Toyotamában a mongolok kicsit jobban kiképzettek, mint Izuharában, kipróbáltam és trófea bácsi is megjött amire vadásztam.
Gondolom Kamiagatához már souls beginnerré kell válnom.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Én a lőporos dobnivalót, de az meg annyira op, hogy azonnal meghajolok a tetemek előtt és harakirit fontolgatok szégyenemben.
A robbanós nyíl hagy túlélőket, de a lőporos, nos hát az is, és ez nem tetszik.
Ugyanis ha bedobom a tömegbe, akkor az összes mongol azonnal meghal, a túszok, vagy éppen társaim meg tüdőzik a füstöt és azbesztből van a bőrük.
De ami viszont abszolút tömegpusztító egy táborban az a tüzijáték, amire az ünnepelni vágyó mongolok szépen köré gyülekeznek, majd jön a lőporos.
A néhány túlélő fújja a tülköt, várja a segítséget, de már csak egy katana érkezik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Én azt nem vágom, hogy amikor a játék felajánlja egy mongolok által megszállt terület kipucolásának végén, hogy a maradékot hívjam ki, akkor azok egyszer csak megjelentek és nekem rontottak.
Itt nem működik a kihívásos duel szisztéma amikor állunk egymással szemben?Egyébként ha vmi igazán szamurájos, akkor az valóban ez a dueles rész, mintha csak vmi volt egyszer egy vadnyugat-kurosawa elegy klasszikus szereplője lennék.
szerk: a tüzes nyílvesszőnek van vmi célja?
Még egyszer sem merült fel bennem a használatának az igénye.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Két act2-es armorral kapcsolatban lenne kérdésem, illetőleg annak használatával.
Melyiket és miért?Sakai clan armour vs Gosaku This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
-
-
S e t h
nagyúr
Kezdenek azért látszani a bugok, szerencsére nem komolyak, élményt nem ölik.
Láttam egyszerre két medvét, amik egy tábor bejáratánál fogyasztották a mongolokat. Amikor az egyik kifeküdt, nos onnan kezdve megszűnt a másik minden támadókedve, és csak sétált körbe, két mongol meg kísérgette.Néztem őket egy darabig, aztán muszáj volt lépnem, mert kellett a mackók bundája.Ami viszont kicsit zavaró, hogy az elhunytak sokszor lógnak be tereptárgyakba, sátorba, épületbe és nem lehet őket lootolni.
-
S e t h
nagyúr
Türelem szamuráj!
Days Gone, aztán 1-2 héten belül olcsóbban is vásárolható a lemezes.Egyébként hangok alapján nekem többször ugrott be a Days Gone, bár az exkluzívok jó része kellemes soundtrackkel rendelkezik.
Rendesen kinyalja a seggünket a Sony.
-
S e t h
nagyúr
Az a charm ami megnöveli a parry nyitva álló időablakát vajon érezhető különbség?
Annyit nindzsáztam a játékban, hogy kéne egy kicsit szamurájkodnom, amihez annyi tehetségem van, mint politikusnak őszintének lenni.Ja és napi haiku, ha már bug, meg is lepődtem amikor találkoztam vele, az egész erdő ilyen volt itt.
Zöld kín,
Ásít az ánusz,
Kék SonyThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Lehetőségek tárháza közelharcra.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz bagyulajuve #192 üzenetére
Köszi, akkor majd jövök azokban.
-
S e t h
nagyúr
válasz bagyulajuve #190 üzenetére
Azamo is főküldis?
Próbálok bejutni csak úgy önszorgalomból, de falakon keresztül lőnek át láthatatlan ellenfelek, a fal közelébe sem jutok el.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
A komacui kohó küldetéshez kötött vajon?
Kétszer voltam ott, de kihalt.
Most madár repülését követtem, elvezetett egy helyre de semmit sem találtam.
Mongol, de szellemjárta hely.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Érdekes dologba futottam most bele.
Mentem volna egy helyet felszabadítani és amikor megérkeztem komoly csata folyt két fél között, nem tudom ki harcolt kivel, de a végén a mongolok győztek, viszont nekem nőtt a hírnevem és kaptam technikai pontot is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom hány órám van a játékban, még az első térképen vagyok, csak melléküldetéseket csináltam, mongol megszállású helyeket szabadítottam fel.
Normálon játszom, de gondolkodom hardon, azt elbírnám a stealth módban, viszont a szamurájos-dueles mozzanatoknál elvéreznék, sőt, ott még normálon is vannak időnként problémáim.A madaras - rókás rész tetszik, tovább fokozza az amúgy is kimagasló hangulatot. A táborok kipucolás a megfelelő skillekkel nagyon egyszerű, gondolom a főszálban majd rá kell gyúrnom a szamuráj stylera is, de tartalékoltam pár skillt rá.
Ami kicsit azért szúrja a szememet, az az enemy ai. Kicsit csalódást keltő amikor egy táborban megtalálnak egy hullát, akkor van egy riadó és igen rövid idő múlva minden a régi kerékvágásban van, nem keresnek, mintha semmi sem történt volna. Jó lett volna egy kicsit fejlettebb ai, ez egy last of us után érezhető hiányosság.A mongolok beszélgetése viszont félelmetesen jó, a zene meg egyszerűen tökéletes.
A vadállatokat mindenki ölje, amikor csak tudja, én még az elején nem törődtem velük, bár vadásztam volna rájuk, a bőrük nagyon tud hiányozni a fejlesztésekhez.
A stancekkel nem akartam foglalkozni, egy pontot sem akartam rájuk rakni, de egy duel után elgondolkodtam rajta, mert nagyjából ennek köszönhetően lett meg a győzelem. Gondolom nehéz fokozaton ez még inkább érvényes, ott akár létszükséglet is lehet, viszont normálon is megkönnyítette a dolgomat a
dojo végén, na az a rész meglepett, nagyon jó volt. This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz bagyulajuve #122 üzenetére
Ennek ellenére az egyik, ha nem a legjobb ow játék.
A zene, hanghatások vmi. brutálisak, nem kevés pontot adnak hozzá az élményhez.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nekem azért fura 2020-ban, hogy nem lehet nézetet váltani, vagy csak én nem találtam.
Szikla takarásából nyilaznék és nincs jobb-bal váll közötti nézet váltási lehetőség célzás közben.A nézetek kamera vonatkozásában időnként tényleg érdekesek, volt hogy épületből kijőve a tetőgerendában volt a nézet, harc közben ez okozhat kellemetlen perceket.
Ami viszont még feltűnt és értetlenkedve csóváltam a fejemet, spontán, nem küldetésbeli harcoknál, mondjuk út szélén tanyázó mongolok esetében ha megöltek, akkor respawn útán, amikor folytattam a játékot, akkor már nem voltak ott.
Ez még egy útnál megmagyarázható lenne, mert mozgásban vannak, de volt hogy elhagyatott épületeknél haraptam fűbe, akarom mondani levélbe, és amikor respawnoltam, akkor üresek voltak az épületek, én meg kényelmesen lootoltam.
-
S e t h
nagyúr
Mi volt a lehúzás a Tsushimát illetően?
Őszintén szólva én azon szoktam röhögni, hogy hányan kapnak attól agyvérzést, mert valaki elmondja a véleményét játékokról.
Sosem éreztem sértve magam, ha vkinek másmilyen az ízlése mint nekem.
-
S e t h
nagyúr
Az első értékelések.link
-
S e t h
nagyúr
válasz malystryx #40 üzenetére
Igen, ha téged felidegesít ilyesmi, akkor benned van a hiba, kapcsold ki a gépet ls pihenj egy kicsit.
Amikor azt írod, hogy 2-3 óra, vagy 8 óra játék után nyilvánít véleményt az most konkrétumra van alapozva, tehát tudod, hogy otherworldék ennyit raktak bele?
Tehát ha jól értelmezem amit írsz, akkor egy újságírónak hálásnak kell lennie, mert kapott egy példányt és tiszteletének jeléül csak szép dolgokat írhat? Aztán ha az általad említett Pistike megveszi az egekig magasztalt játékot és rájön, hogy fosh, akkor így járt, a tisztelet a lényeg?
Egyébként ez a teszt messze nem lett fikázó, javasolom, hogy más teszteket se nagyon nézz, mert azoktól is feszült leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Dark Souls sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox 360 Játékok