- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Skynet258 #516 üzenetére
Vagy nekik lehet rohanni a kör-rel hosszan nyomva (ha ki van fejlesztve). Úgy is le lehet lökni őket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz Skynet258 #236 üzenetére
Eleinte húztam a szám a side questekre, de miután jobban elméjedtem bennük már tetszettek. Főleg hogy ezek kis mini sztorik és nem csak egy checkbox a listán.
Most meg a world eventek kezdenek irritálni, mert sokszor nagyon ismétlődőek tudnak lenni. Itt kicsit tudtak volna kreatívkodni.
Írták itt páran, hogy plusz egy év nagyon jót tett volna neki. Szerintem is!Kíváncsi vagyok a végére hogy állok fel mellőle, mert most egy külső szemlélőnek úgy tűnhet hogy feszt nyafogok és nem élvezem a játékot, pedig de, csak mindig találok valami apróságot ami kizökkent a ritmusból.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Árnyékos sarok
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest