- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
King Unique #1748 üzenetére
nagyon köszönöm!
annyit csak had kérdezzek mar meg még itt, hogy a simple esetében az analizasal utan alul be kell pipalni hogy "deleted",. hogy csak a törölt adatokat mutassa?
-
rii
nagyúr
sziasztok
get data simple v5 kezeli azt a meghajtót is amin az OS van, vagy a rendszerHDD-t nem kezeli?
-
rii
nagyúr
hello
get data back pro for Fat-tal sikerült megtalálnom minden adatot, de szeretném azt mondani rá, hogy RECOVERY ALL és ___nem____ egy másik HDD-re, mert nincs helyem ... :-/
-
rii
nagyúr
getdataback -el visszamásolom az adatokat másik hgelyre..
mit akar ez felülírni?
a cél könyvtár ha üres, és a forrás könytvárba csak eccer van meg, (mert csak eccer lehet) akkor mia a vihar miatt modja, hogy már létezik egy ilyen file ????????? -
rii
nagyúr
persze nem írok rá...
az áthúzott, törölt file-ok nem az én ténykedésem miattvannak törölttnek mutatva (ez nem magyar volt , de sietnem kell....) hanem sztema HDD a halál kapujában várja a végső megnyugvást ..... szal szerintem az áthúzott fileok azártz vannak, mert már nem bírta helyreállítsni őket .... ez a HDD már 2x bewcsókolta a padlót ....
köszi a HELP-et .......
a hiba oka: azt nem tudom pontosan, egyszer csak meghajtó bbetűjeltre ráklikkleve: DRIVE NOT FOUND ...ill. 0 bytes / 0 bytes ... amit el tudott róla mondani ....
-------------
ki lehet jelölni egyszerre mondjuk a CTRL-al több directory-t és le lehet kérdeztni mennyi helyet is foglal?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
császtok.
meghalt az egyik HDD-m
getdataback for NTFS van amit megtalált, van amit töröltnek mutta már.
1. Azt szeretném megkérdezni. hogy adatokat úgy tudok leszedi, hogy COPY?
2. amit nem töröltnek mutat, az teljesen OKÉS? Egy AVI-t leszedtem, az jól ment ....
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
3. jah és:
ha valamit le COPY-zok, akkor az még az eredeti helyén is fent marad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest