- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
magi86
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől :
a Wincsim partíció hibás ,de nem tudom hog mitől lehet mert megformázni nem lehet(particion magic-el) és 3 partícióból csak egyet látok akárhol nézem.
Két dologra gondoltam:1, hibalehetőség : volt rajta Linux és win 7 RC egyszerre , külön partícióval aztán újra raktam az xp-t a win 7 partíciójára a Linux partícióját formáztam(particion magic -el) .Most az xp megy csak és 2 partíciónyi hely van ..Tehát az hibás amin a csak adatok voltak és oprendszer meg nem.
2, tanlán vírus lehet a ludas ,mert úgy hallottam van ilyen fajta is ,bár az új 1 havi licenszes nod van és volt rajta érvényes persze.
A kérdés hogy melyik/mi lehet a baja és hogy tudnám megoldani.Egyépként nem vagyok linuxos és a hiba lehetőségeit sem ismerem a windozzal kapcsolatban.
köszönöm a válaszokat előre is : Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest