- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
batka80
újonc
Sziasztok! Sokat olvasgattam az írásaitokról ! Probáltam keresni,hasonló problémát,mint ami nekem van,de nem igazán találtam
Azért megosztanám veletek, hátha találok sorstársat és kaphatok jó tanácsot Tőletek.
Kb 3 éve kezdődött, kisebb - nagyobb kihagyásokkal, de jelenleg 2-3 hónapja folyamatos.
1 hete voltam újra MR -en, a teljes lelettel nem untatnálak benneteket, a lényeg hogy a nyakon kis sérv, a lumbális szakaszon protruzió. A panaszom nem kifejezett fájdalom, viszont üléskor,jobb oldalon nagyon-nagyon égő érzés a farpofában a a comb hátsó felszínén,szinte 10 perc után állandóan fel kell állnom,mert az égő érzéstől nem tudok ülni.
Sok,sok vizsgálat, gyógyszerek,kenőcsök,infuzios kezelés,gyógytorna, fizikó, labdán ülés, térdeplőszék cosmodisc stb,stb, ....... ezeken már mind túl vagyok,de semmi eredmény
Ha valaki járt hasonló cipőben és tudna tanácsot adni megköszönném!
Üdv: batka
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest