Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• troot

csendes tag

válasz #10034944 #2 üzenetére

A ház az alábbi:

BH-01-B-B-B

Az alábbi linken van néhány kép róla:

http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=244

Közben eldöntöttem, hogy jobban preferálnám azt a megoldást, hogy egyszerűen vágatok hozzá egy új oldallapot, de nem tudom, hogy ehhez hogy érdemes hozzákezdeni.

• troot

csendes tag

Sziasztok!

Hosszas tervezés után vettem egy gépházat, amiben oldalirányú a HDD rögzítő panel.

A ház kritériumai ezek voltak:
    - 6db 3.5" HDD hely
    - A HDDket hűtse két db ventillátor a hosszanti tengelyük mentén, úgy, hogy a levegő folyam útjába nem esik bele a rögzítő álványzat.
    - A gép hátulján legyen egy 14cm-es ventillátor kivágás (és nem kell, hogy legyen beépített ventillátor: azért kell ekkora hely, mert egy
    Noctua NH-D14 pumpálja majd ki a levegőt rajta.

Mint írtam, találtam is ilyen házat, viszont azzal nem számoltam, hogy a tervezők (majdnem biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a hülye) nem
    igazán gondolták át a konstrukciót: a ház 205mm széles.
    2db oldalventillátor hűtené a HDD-ket, de ha beszerelem őket, akkor a vezetékektől már nem lehet becsukni a ház ajtaját!
    (Mivel minden HDD helyre kerülne egy, ezért nem igazán lehet a kábeleket törögetni.)
    Nem találtam több házat, ami így helyezne el ventillátorokat, és pont az a ~3 centi hiányzik, amivel a ventik miatt kevesebb van.

Nem tudom mit tegyek: ha a ház oldalát kb. 3-4 centivel valahogy kíjebb lehetne kalapálni (gondolom meg kéne toldani, de fémmegmunkáláshoz nem értek)
    akkor a probléma megoldódna.

Mennyire komplikált egy ilyen művelet, és mennyibe kerül, illetve tud-e valaki egy gépházat, ami teljesíti a fenti követelményeket?

Előre is köszönöm bárki rászánt idejét.

Új hozzászólás Aktív témák