- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troot
csendes tag
A ház az alábbi:
BH-01-B-B-B
Az alábbi linken van néhány kép róla:
http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=244
Közben eldöntöttem, hogy jobban preferálnám azt a megoldást, hogy egyszerűen vágatok hozzá egy új oldallapot, de nem tudom, hogy ehhez hogy érdemes hozzákezdeni.
-
troot
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas tervezés után vettem egy gépházat, amiben oldalirányú a HDD rögzítő panel.
A ház kritériumai ezek voltak:
- 6db 3.5" HDD hely
- A HDDket hűtse két db ventillátor a hosszanti tengelyük mentén, úgy, hogy a levegő folyam útjába nem esik bele a rögzítő álványzat.
- A gép hátulján legyen egy 14cm-es ventillátor kivágás (és nem kell, hogy legyen beépített ventillátor: azért kell ekkora hely, mert egy
Noctua NH-D14 pumpálja majd ki a levegőt rajta.Mint írtam, találtam is ilyen házat, viszont azzal nem számoltam, hogy a tervezők (majdnem biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a hülye) nem
igazán gondolták át a konstrukciót: a ház 205mm széles.
2db oldalventillátor hűtené a HDD-ket, de ha beszerelem őket, akkor a vezetékektől már nem lehet becsukni a ház ajtaját!
(Mivel minden HDD helyre kerülne egy, ezért nem igazán lehet a kábeleket törögetni.)
Nem találtam több házat, ami így helyezne el ventillátorokat, és pont az a ~3 centi hiányzik, amivel a ventik miatt kevesebb van.Nem tudom mit tegyek: ha a ház oldalát kb. 3-4 centivel valahogy kíjebb lehetne kalapálni (gondolom meg kéne toldani, de fémmegmunkáláshoz nem értek)
akkor a probléma megoldódna.Mennyire komplikált egy ilyen művelet, és mennyibe kerül, illetve tud-e valaki egy gépházat, ami teljesíti a fenti követelményeket?
Előre is köszönöm bárki rászánt idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest