Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
troot
csendes tag
A ház az alábbi:
BH-01-B-B-B
Az alábbi linken van néhány kép róla:
http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=244
Közben eldöntöttem, hogy jobban preferálnám azt a megoldást, hogy egyszerűen vágatok hozzá egy új oldallapot, de nem tudom, hogy ehhez hogy érdemes hozzákezdeni.
-
törölt tag
-
troot
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas tervezés után vettem egy gépházat, amiben oldalirányú a HDD rögzítő panel.
A ház kritériumai ezek voltak:
- 6db 3.5" HDD hely
- A HDDket hűtse két db ventillátor a hosszanti tengelyük mentén, úgy, hogy a levegő folyam útjába nem esik bele a rögzítő álványzat.
- A gép hátulján legyen egy 14cm-es ventillátor kivágás (és nem kell, hogy legyen beépített ventillátor: azért kell ekkora hely, mert egy
Noctua NH-D14 pumpálja majd ki a levegőt rajta.Mint írtam, találtam is ilyen házat, viszont azzal nem számoltam, hogy a tervezők (majdnem biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok a hülye) nem
igazán gondolták át a konstrukciót: a ház 205mm széles.
2db oldalventillátor hűtené a HDD-ket, de ha beszerelem őket, akkor a vezetékektől már nem lehet becsukni a ház ajtaját!
(Mivel minden HDD helyre kerülne egy, ezért nem igazán lehet a kábeleket törögetni.)
Nem találtam több házat, ami így helyezne el ventillátorokat, és pont az a ~3 centi hiányzik, amivel a ventik miatt kevesebb van.Nem tudom mit tegyek: ha a ház oldalát kb. 3-4 centivel valahogy kíjebb lehetne kalapálni (gondolom meg kéne toldani, de fémmegmunkáláshoz nem értek)
akkor a probléma megoldódna.Mennyire komplikált egy ilyen művelet, és mennyibe kerül, illetve tud-e valaki egy gépházat, ami teljesíti a fenti követelményeket?
Előre is köszönöm bárki rászánt idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest