Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uniross
csendes tag
Esetleg sketch valamelyik referencia plane-en, majd extrude és subtract. Mi ezen annyira bonyolult, hogy 14 hozzászólás segít? Nem értem.
-
Uniross
csendes tag
válasz Imics13 #6778 üzenetére
Hi,
"Egy funkció azonban nagyon tetszett méghozzá sketch-ben az első elhelyezett mérettel az egész vázlat méretarányosan változik."
Ezt a funkciót a Pro/E wildfire 3 már 2002-ben tudta. A korábbi verzióit nem használtam, nem kizárt, hogy már azok is tudták. Szóval talán nem is 2-3 évvel a konkurencia mögött kullog az Autodesk.
Üdv.:
A[ Szerkesztve ]
-
Uniross
csendes tag
-
Uniross
csendes tag
Szia!
Köszi, -magyarázatod alapján- belegondolva külön-külön az egy testet létrehozó feature-ok nem rejthetőek el, azonban nekem egy testet sem sikerült, akár simán, akár egy rétegre rakva sem. A problémámat a következő egyszerű feladattal szemléltetném:
1. létrehozok vagy beimportálok egy testet
2. a szükséges felületeket leveszem róla
3. módosítanám a felületeket, itt kellene az 1. ponban létrehozott testet eltüntetni
4. a kész felületből egy másik testet készítekAmennyiben ez az elrejtés megvalósítható, leírnád vajon miképpen?
köszi
Uniross -
Uniross
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy WF3-ban miért nem tudom hide-olni azon egyszerű feature-okat, mint extrude, hole?
A feature ikonján jelzi, hogy rejtett, de a képernyőn mégis láthat marad.
Megpróbáltam egy külön rétegre tenni a sima testmodell feature-okat, hátha úgy engedi, de mindhiába.
A supress és resume parancsokat mellőzve, tulajdonképpen lehetséges-e sima hide testet létrehozó feature-on.köszi szépen:
Uniross
-
Uniross
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a WF2 és a WF3 feltelepíthető-e egymás mellé egy WinXP prof-ra, és tudnak is egymástól függetlenül működni?
Előre is köszönöm:
Uniross
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest