- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Hát azért ha mondjuk nem csinálsz mást egész hónapban, mint gépelsz, még kész is lehetsz
Mondjuk nem árt, ha valaki diktálja neked
-
bebean
aktív tag
válasz
rambo4ésfél #12 üzenetére
add ki a melot vmi diakszövetkezetnek. azok biztos bevallaljak. vagy koleszokban szoktak hirdetni, hogy gepelest vallalnak (altalaban szakdoga 40-80 oldalak), több lesz mint 200dollar... de nem biztos.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
válasz
rambo4ésfél #12 üzenetére
csinálj seti@home-ot: digizd be mp3ba, szedd szét pár perces darabokra, aztán szórd szét haverjaidnak. néhány oldalt begépel mindenki és megvan.
-
Flashy
veterán
szerintem fölösleges is keresgélned, magyarul kizárt hogy van _igazán_ használható program. kétszerannyi időt venne el a szöveg utólagos átnézése és összevetése a hanggal. hasonló a helyzet mint az OCR-eknél, ha a szöveg nem tökéletesen tiszta, még a legjobb progi után is át kell futni, aztán az ember már majdnem arra jön rá hogy gyorsabb lett volna begépelni.
-
Viktor77
titán
Ez a progi (Bővebben: link) ezért van, de nem olcsó és nem is hiszem, hogy tud magyarul.
-
kraftxld
félisten
válasz
rambo4ésfél #6 üzenetére
Sajna csak élőmunka a jó megoldás. Felveszel pár embert órabérre vagy teljesítménybérre.
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
Steelheart #5 üzenetére
Aham.. sajna nekem 1 hónapom van erre
-
Steelheart
senior tag
válasz
rambo4ésfél #4 üzenetére
Hát... nincs. Viszonylag használható beszédfelismerő programok még csak a technikailag fejlettebb országok nyelvén vannak, de azok is elég gányok egyelőre. Ha vársz még olyan 10 évet, biztosan lesz magyarul tudó is
-
rambo4ésfél
senior tag
Ez szomorú
De azért hátha mégiscsak van ilyen -
kraftxld
félisten
Titkárnőnek hívják a progit, és órabérben dolgozik
-
HavocS
senior tag
sajnos ez teljesen esélytelen. vagy ha mégis van, azért csillagászati összegeket kell fizetni.
-
rambo4ésfél
senior tag
Nem tudom hogy van-e már ilyen topik, de én nem találtam és viszonylag hamar kellene nekem egy ilyen progi.
Tehát van egy magyar nyelvű hanganyag amit le kellene gépelni, de ez terjedelmébe mire le lesz gépelve kb 1000-1500 A/4-es oldal és nincs rá túl sok idő, ezért gondoltam hátha van vmi progi ami beszédből tud írást csinálni. /a beszéd magyar és az írásnak is magyarnak kellene lennie/
Tényleg sokat segítene rajtam ha lenne egy ilyen progi
Remélem nem teljesen esélytelen a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest