- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Magisk
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Aktív témák
-
BercyFromSG
csendes tag
hi
a geped belsejeben azokat a fem lemezeket h rogzitetted? en pattex ragasztopisztolyra gondolotam, de ha van jobb 5leted szivesem meghallgatnam... -
BercyFromSG
csendes tag
George, legyszi mond meg nekem h hol vetted azt a femlapot ami a geped belsejeben burkolja a vinyotartot es a gep aljat. enis regota akrok ilyet csak azt se tudom h hol, es milyen neven keressem. remelem tudsz mondani pecs kozeleben egy boltot ahol lehet ilyet kapni.
elore is koszi. -
BercyFromSG
csendes tag
George, szep a hazad gratulallok hozza!
azt szeretnem megtudni h hol vetted azt a femlapot ami a geped belselyeben van, mert enis regota akarok ilyet a gepembe de nemtom hol lehet kapni.
ja es sok sikert a versenyen
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest