- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Hopsz,köszönöm a *-ozást
Bioszt frissítettem egy 9500 pro-n,mert valami hülye oldalon azt írták hogy ha 9700-es bioszt rakok rá akkor 9700-essé válik,akkor még a köztudatban nem volt tiszta hogy mit mivé hogyan lehet átalakítani.Aztán a memókkal valami lett de visszafrissítés után sem javult meg.
Szo*ás :( -
Bazsesz
őstag
Szia George!
Bocs, hogy kicsit beeoffolok, de lenne egy kérdésem. Ugye te a légbeömlőt Subwoofer-csőből csináltad. Namármost ha igen, akkor olyant lehet venni átlátszót? Ha igen, akkor ezeket hangfalboltokban lehet venni, vagy ahol hangszórót árulnak, igye?
Előre is köszi!
w: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
MEglested?
Ja, igen, elfelejtettem a saját véleményemet ide kifejteni.
Nem találok szavakat, annyira jó lett! Király lett a légbeömlő nyílás, meg úgy az egész! Jó lett a festés, illik nagyon hozzá a kék ledes venti, meg ha jól látta, ott figyel benne a hidegkatódsugárcső. Nagyon überbrutál! Elismerésem! Akarva sem csinálhattam volna jobbat kreálni.
w: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged