- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
válasz
-=Ghost=- #581 üzenetére
Ami azt illeti, ez nem túl fair.
1, A végeredmény szempontjából közömbös, hogy mennyi időd volt. Ha úgy érzed, hogy kevés, akkor lesz még következő alkalom.
2, Hogy a te házad más házakhoz viszonyítva mennyire néz ki jól, azt nem tudod objektíven megítélni.
3, Ez a topik _George házáról szól. Az építő kritikának biztosan örül, de az például valahogy így kezdődik: ''szerintem jobban nézne ki, ha az előlapi panelt ** színűre fújnád, mert...''
Nehogy félre érts, nem rongálni akarlak. Ha a te házad topikjában mondanának hasonlóakat, a te oldaladon állnék. Megnéztem a ''művedet''t, vannak benne eredeti ötletek. Ősszel megmutathatod, mit tudsz kihozni belőle, amikor van elég időd:P -
_George
senior tag
válasz
-=Ghost=- #228 üzenetére
az pont akkora, hogy a 8 cmes ventire való rácsra rámegy, egészen nem látszik a venti, mert akkorát nem találtam, a következő méretre meg már a 9 centis venti is keicsi lett volna... :)
amúgy ha megnézed a hozzá tartozó képet, akkor látszik is hogy mekkora, abból, hogy a rácsnak hány karikája látszik... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest