Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
tierbatyo
üzenetére
Roppantmód... Főleg, hogy a test nálam ki van kapcsolva.

Nem baj, úgyis nulláról újra akartam már húzni a rendszert.
Más. Hogyan kell Gentoo alatt wlan-t beállítani? A /etc/conf.d/net-ben, illetve wireless-ben lehet írogatni sok szépet, de egyrészt nekem kínai, másrészt Windows-beli emlékeim alapján valahol meg kell adni egy titkosítási jelszót is. De hol és hogyan? Magát a szöveget nem lenne jó sima szövegként egy file-ban tárolni. A titkosított, hosszú és borzalmas változatot meg hogyan gépeljem be?
Egyszóval hogy megy ez? Onnan indulva, hogy tegyük fel, valaki a lakásomba dug egy wlan-routert, amiről nem tudok semmit. Honnan tudom meg, mi a wlan neve? (Ez lenne az SSID?) Milyen csatornát használ, stb...
A fórumon nem találtam semmi alapfokú doksit, csak olyat, hogy xy kártyát hogyan kell beállítani, majd nagy vonalakban átugorják a többit.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-2500Ft
- SzoftverPremium.hu
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest