Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroleez
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Én benne vagyok, bár én csak a sok kudarccal és ezek szisztematikus javítgatásának útjával tudok hozzáadni valamit... Húúú, gyönyörűű ez a magyar nyelv!

De, hogy legyenek tapasztalatok még, egy-két ismerősnél is kipróbálom a konfigom.. Sőt, egy próba erejéig visszateszem az nvidia kártyát is...
Yom, kipróbálod te is a konfigom?
MOst hardveresen macerálom a jobb képminőség miatt a tvout-ot.
dbus: erős szellemi ráhatás után úgydöntött, hogy jelez minden eseményt (cdrom, usb drive, kamera, 9in1 olvasó). Most kinyúvasztom a hal-t!
Az ACCEPT_KEYWORDS=''~x86'' tényleg nagy rizikót okoz a rendszerben? Mondjuk azért nem vagyok megijedve, de szeretném tudni.
Köszi,
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest