Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Rászántam magam végre, hogy lecseréljem a monolitikus kde-t (v3.5) a gépemen, a szétdarabolt-ra. Ugye csak annyi a dolgom, hogy unmerge-elem a kde elemeit, pl. emerge --unmerge kdebase, és utána kiadok egy emerge kdebase-meta parancsot?
Más. Nálatok nem jelentkezik a 3.5 felrakása után a kde desktop bejelentkezése, azaz login után, a kde mediamanager service is not running hibaüzenet? Ez a mediamanager service nem indítható kézzel a control center-ből sem. Nézegettem a gentoos fórumot, több dolgot is javasoltak, de egyik sem tűnt túl meggyőzőnek. Valószínűleg vmi inkompatibilitás, várhatjuk a kde javítást?
Sipi> végül visszaállítottam 1.11.14-es baselayout-ot, sehogy sem sikerült rendbehoznom a boot-ot azzal, hogy a net.eth0-t átraktam boot level-re a default helyett. Így most nem a háttérben megy az internetre csatlakozás, azaz nincs gond azzal, hogy a későbbi processzek még nem jutnak ki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest