Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nem bonyolult. Wiki is, guide is, külön fórumtéma is van hozzá. Valamint az itten fórumon is jópárszor lett kitárgyalva (ne ilyesszen el, hogy kezdetben senkinek sem működött
).
Pár hsz-szel ezelőtt írtam le, nekem miért nem ment rendesen, ez könnyen orvosolható (igaz, pár hetem ment el rá). A digikam viszont tök egyszerűen csatolható. Ha programot is akarsz mellé indítani, akkor javaslom a KDE-t, a 3.5-ös olyan, mint a Windows: dugás után felugrik egy menü, hogy mit akarsz csinálni, és ez a menü a Control Centerben bővíthető is, saját programokkal.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házimozi belépő szinten
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).