Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maniac
senior tag
Na szoval a dolog ugy nezne ki, hogy:
Van egy athlonos gep amin windows megy (ez lesz az egyik belso gep) erre felteszek cygwint-t es distcc-t remelem a telepites kozben ez a gep betud majd segiteni a routernek a forgatasba. Azon a gepen amin linux lesz (a router) meg live cd-rol fogok bebootolni, es sztem vnc-zni fogok v ilyesmi, h melohelyrol is lathassam, mit csinal a gep
. Mar csak olyan livecd kell ami tud distcc szerverre csatlakozni
.
Akkor ez kbra letudva, remelem minnel elobb nekitudok kezdeni
.
Aztan az UPNP-t ugy kell erteni, hogy vannak ilyen UPNP-s osszeszerelt routerek, amik automatikusan kinyitjak a portot, ha egy windowsos gep egy UPNP kompatibilis programot elindit. Szoval pl nem kell portforwardingolni, mert a dc++ pl megmondja a routernek hogy nekem xxxx port kell a router meg portforwaldolja egybol automatikusan az xxxx portot. Mondjuk talaltam egy ilyesmit: [link] de nem tudom, hogy mennyire fog mukodni
. Na igy ennyi. Ja es koszonom meg 1x a segitseget, a piszok mazlim meg ugy nez ki meg mindig megvan a linuxszal kapcs, pl ati meghajtok is akkor jottek ki a 9600-os szeriahoz amik mukodtek is, mikor vettem egy ilyen karit
. Nforce lapot is akkor szoval kiraly vagyok
. Na tovabbi szep napot
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mar csak olyan livecd kell ami tud distcc szerverre csatlakozni
. Nforce lapot is akkor szoval kiraly vagyok