Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Sziasztok,
van 1 kis mplayer ill. vesa gondom. Szóval nem vagyok nagy ész az X-el meg vesa-val, stb. kapcs., eddig volt az mplayeren vesa video kimenet, miost új telepítés után nincs. vesa use flagje nincs, és, ha jól tudom, nem is kell, mert ha van vesa támogatás, azt az mplayer úgyis megtalálja a configure script futtatásakor. De nem találja. Az xorg-et (xorg 7.2) úgy telepítettem, hogy a VIDEO_CARDS-nál radeon-t és vesa-t is megadtam. Tudom, hogy kell lennie egy kernel modulnak is a device drivers->graphics support alatt, de nem találom, se a 2.6.20-gentoo-r7-ben, sem a 2.6.17 vanilla-ban sem. Ez már nincs? Hogyan tudok vesa supportot kibuherálni a rencerből? Kéne, mert tv kimenetet szeretnék használni filmnézéshez. Bármely hozzászólást, ami előre visz, előre is köszi!
ja, a VIDEO_CARDS-nál utólag adtam meg a vesa-t, utána újraforgattam az xorg-server-t, lehet, hogy itt szúrtam el vmit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest