- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Sziasztok,
van 1 kis mplayer ill. vesa gondom. Szóval nem vagyok nagy ész az X-el meg vesa-val, stb. kapcs., eddig volt az mplayeren vesa video kimenet, miost új telepítés után nincs. vesa use flagje nincs, és, ha jól tudom, nem is kell, mert ha van vesa támogatás, azt az mplayer úgyis megtalálja a configure script futtatásakor. De nem találja. Az xorg-et (xorg 7.2) úgy telepítettem, hogy a VIDEO_CARDS-nál radeon-t és vesa-t is megadtam. Tudom, hogy kell lennie egy kernel modulnak is a device drivers->graphics support alatt, de nem találom, se a 2.6.20-gentoo-r7-ben, sem a 2.6.17 vanilla-ban sem. Ez már nincs? Hogyan tudok vesa supportot kibuherálni a rencerből? Kéne, mert tv kimenetet szeretnék használni filmnézéshez. Bármely hozzászólást, ami előre visz, előre is köszi!
ja, a VIDEO_CARDS-nál utólag adtam meg a vesa-t, utána újraforgattam az xorg-server-t, lehet, hogy itt szúrtam el vmit?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Apple Watch
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest