Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sipi
addikt
Halihó! Hát persze, mert eltűntél.

Úgy tudom, nem egyszerre csinálja, legalábbis threadeket nem készít, egy nagy processz az egész.
Viszont az ötlet nem rossz, csak vissza. Lehet, hogy télleg így kellene, a finddal egyesével ráereszteni a file-okra.
De szerintem egy 2048x1024-es, maximum minőségű jpeget eltart egy darabig kódolgatni.
Sipi -
tierbatyo
senior tag
Moduláris Xorg-od van? Ha nem akkor szerintem állj át rá, mert nekem anno a 6.8-asnál valami régi ATI driver ment csak rendesen, ja és csak 2.6.15-ös kernel alatt. 7.0-as Xorg-gal egyelőre semmi probléma.
Szerk.: volt a bugzilla-n javaslat, hogy valami patch kerüljön bele az ebuild-be, de nem tették bele, így át kellettett írnom az ebuild-et. Egy idő után úgy döntöttem inkább átállok moduláris X-re.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgyhogy inkább viszont!
Remélem, jönnek Atisok is okosat mondani.