- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
olyan nincs, hogy a Gentoo ekkorára, meg akkorára fér fel, nem igazán kötött...
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
nemtudom, nekem kétszer ekkora a swap területem, szóval...
biztos be lehet valahogy szuszakolni ekkora helyre is egy alap telepítést, de még nem próbáltam. mostanában kísérletezgetek egy pendrive Gentoot csinálni, 256Mb-os pen-re, igaz, nekem nem kell hozzá graf felület, mert csak egy bizonyos kis progit fogok rajta futtatni, az is cli üzemmódban megy majd...
egy igazán kényelmes(grafikus) rendszernek azért kell a hely...
azt hiszem, akkor jársz a legjobban, ha elkezdesz kísérletezgetni, vagy ha megvárod, míg nálam bölcsebbek mondanak valami konkrétabb infót, mint én.
(ha nem szeretném ennyire a disztróm, ajánlanám a damn small linux-ot, az direk kis helyre van belőve. de nem tőlem hallottad.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
)