- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
üdv a fedélzeten!
úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.
[link]
és megabites DSL-eddel meg ne nyafogj, mert balhét csinálok...
a rendszert magad fogod a helyére pakolni, készülj fel, semmi csillogó villogó telepítő, de nem vészes, csak olvasd a doksit. javaslom, ne nagyon ugord át egyik részét sem az eleje felé, hacsak nem kér erre a doksi. és szánj rá egy kellemes délutánt a telepítés beindítására, mert el lehet vele szöszölni. a telepítés hosszú része, az már a gép dolga, eltart egy ideig, készíts elő egy könyvet is.
én is az universal cd-t ajánlom, volt gondom a minimal cd-vel, már nem emlékszem, mi, de a végén leszedtem az universalt, és minden klappolt.
eleinte elég munkás egy Gentoo belövés, de ha egyszer felment, nem vészes. csak azért mondom, nehogy eltántorítson a telepítés procedúrája.
milyen ablakozó javasolt? semmilyen, pontosabban nincs javaslat. amelyiket szeretnéd, azt tedd fel. persze érdemes úgy, hogy a friss rendszerre felteszel egy kicsi ablakkezelő, plédául blackbox, hogy tudj min netezni, míg fordul a kde, gnome, ha ilyen durvább desktopot akarsz..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgy rémlik, én innen telepítettem, ebben megtalálod a választ arra is, hogy mit kell leszedned.