- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #15722 üzenetére
Minden nagyon fasza csak nagyon nem úgy működik ahogy azt elképzeltem... Nem olyan az ultija mint Itto vagy Cyno, hanem automatikusan püföl az ulti időtartama alatt és hogyha az atk gombot jól időzíted akkor egyre gyorsabban csinálja. További infó hogy burst dmg szóval xq/yelan/beidou synergy kilőve. Meg amúgy is ez elég szar hogy 4 másodpercen keresztül egy helyhez vagy kötve.
Egyre inkább gondolkozok a skipen
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15710 üzenetére
Gratula!! Én nem húzok rá. Nem meta / must have karakter, akinek tetszik húz rá. Talán a dendro healer miatt párat, még nézek pár videót róla. Bár őt ha jól emlékszem ingyen lehet majd választani valamelyik eventből. Yelan nagyon kell. Ő sokkal univerzálisabb.
Btw, nem is értem miért Mtashed a legnépszerübb genshin youtuber Zajeffel szemben. Annyira, mint ő, szerintem bárki ért a játékhoz innen a fórumról.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15685 üzenetére
Dehya E elemzés.
Sebzéselnyelés:
Ha csak simén 56%-al csökken a sebzés, akkor az csak késlelteti a csapattárs halálát.
Ha viszont a csökkentés mértéke az Dehya HP-jénak 56%-a, akkor 40K HP esetén 22K sebzést nyel el. Mivel nem igen van olyan ellenfél aki egy találattal 20K felett sebezne, így ténylegesen helyettesítheti Zhonglit.
Összesen legfeljebb 200%-nyi sebzést tud elnyelni. Dehya ezt a 200%-ot el fogja szenvedni 10 másodperc alatt, vagyis másodpercenként 20%-ot
Az első passzív az elszenvedett a 200%-ot 80%-ra csökkenti.
A második őasszív 70% HP-t tölt vissza.
Szóval még ha védve is vagyunk ajánlatos nem beleállni minden sebzésbe, mert különben Dehya szép lassan elvérzik.
Sebzés:
Ha referenciakánt Xianlingot, Albedot, vagy Fischlt választjuk, akkor 2,5 másodpercenként 20-25K sebzésre lehet számítani. (Vape nélkül)
Ha viszont Zhongli, vagy Xinyan a referencia, akkor max 2-3K sebzése lehet, ami tényleg csak az elemi reakciókra jó. Viszont mivel csak 2,5 másodpercenként tudja fel tudja felrobbantani a dendro core-okat, az így szerintem nagyon lassú. (Thoma kb 4 burgeont csinál, mire Dehya 1-et) Emiatt és a sok HP alapú talent leírásra alapozva azt mondanám, hogy inkább a nagyobb "20-25K"-s sebzést fogja alkalmazni.C1
Ha Skill sebzés teljes mértékben HP-ból skálázódik, és
Hu Taot páldának véve 15K Base HP-ja van, és a (f2p) buildjével 40K HP-t szedett össze.
Akkor a 20% bónusz HP, az kb 7,5%-os sebzés növekedés.
Ezt csak azért, mert egynéhány esetben a C1 az kb 8%-os sebzés növekedést jelent (pl Ganyu, Ei)
Burst:
Úgy néz ki, hogy egy automatikus és egy módosulult normál támadás kombinéciüójával lehet gyorsan csapkodni 4 másodpercig
Ha más olyan 5 csilalgos DPS-eket veszünk páldának, ahol a selfbuff duration < CD, akkor a 4 másodperces időablakban kb 20K dps-re számíthatunk.
Burst és Skill együtt használva DPS szempontjából:
Skill:
Duration 12s
Attack interval 2,5s
12/2,5 = 4,8 -> Remélem tekinthető 5-nek
Max 100K-125K sebzés. (Vape esetén 200-250K)
Burst
Duration 4s
DPS 20K
Max 80K sebzés (+ a befejező rúgás, így esetleg 100K)
Burst + Skill együtt olyan 300-350K össz sebzés.
A Skill 20s-es CD-jével nézve ez átlagosan 15-17K DPS, ami teljesen normálisnak mondható.
Bónusz:
A skill sebzés lehetséges skálázódás:
Feltételezzük, hogy Dehya 40K HP-val rendelkezik
Build Crimson Witch HP-Pyro-Crit
DMG +84%
CritDMG kb 100%
Az említett 20-25K sebzés esetén
Levesszük az ellenfél 10%-os ellenállását (22K to 27,5K)
Levesszük az ellenfél védelmét: (44K to 55K)
Kivonjuk a CritDMG bónuszt (22K to 27,5K)
Kivonjuk a DMG bónuszt: (12K to 15K)
Arányt számolunk: (12K to 15K) / 40K = ( 30% to 37,5%)
Lehet, ha tovább mennék akkor a komplett statisztikáit is ki lehetne következtetni, bár az már nekem is túlzás lenne.
De pár nap és ki derül, hogy mennyire jók a következtetéseim. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6 #15683 üzenetére
Fú de örülök, hogy nem generic claymore n+1 karakter lett.
Jól értelmezem hogy XQ - Yelan - Hu Tao csapatban jól tudna működni Burst supportként? Hu Tao kicsit több mint 9 másodpercig aktív (N2CD kombó miatt), Yelan és XQ viszont 15 másodpercig, szóval van kb 5 másodperc amibe belefér Dehya burstje.
Ez azt jelentené hogy végre lecserélhetném Zhonglit, aki mehetne Wanderer csapatba így egyszerre vihetném Abyssba a két legerősebb karakteremet
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15521 üzenetére
Valóban, köszi a megoldást
Francba túl sokat játszom Raidennel mostanában, ma húztam rá megint 20-t. Most 37es a pitym, garantált, persze C1-nek nem sok értelme van.. és van még 83 húzásom. Yelan kell mindenképpen, illet Alhaitham is ha badass lesz. Van már leak, hogy mi lesz 2nd phase banner?
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15515 üzenetére
Dehogy, távol álljon tőlem, hogy bárkit is idegesítsek, simán csak béna vagyok ehhez a teamhez. Csináltam még egyet, ahogy írtad "Raiden E > Bennett Q > Kazuha Q > Sara Q > Raiden Q NA/CA" [link]
Valahogy még is így volt a legnagyobb Ei burstje. Igaz nem tudom, hogy kell-e kazuha E [link]
Bár lehet, hogy csak user error -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15508 üzenetére
Ha kisett volna Sara C5 akkor akár meg is lett volna.
Mai húzás:
Standard bannerről
Egy kicsit utánanéztem (videót kikockáztam magamnak)
Az első 3 támadás időtartama valahol 0,3 másodperc környékén van. (az első egy kicsit rövidebb, a második egy kicsit hosszabb)
A 4. (dupla) támadás időtaratama 0,6 és 0,8 másodperc között van
Az ötödik támadás az 0,9 másodperc
A charged kb 1,3 másodperc
LVL10 Talent max Resolve
Az alap NA kombóval (2N5 +N4) = 2682%
A 3N3C N1C = 3214%
A 2N3C N2C N1C = 3040%
Sebzés/időtartam arányában nézve, ahol a Chargedhez viszonyítva az egyes támadások:
N1 194%
N2 154%
N3 189%
N4 124%~
N5 76%
CH 100%
Elméletben a legjobb a 7N3 lenne ami 3416%-os sebzést okozna, viszont nem hinném, hogy arra lenne használható animation cancel.
Egy jump kb 0,5 másodperc és úgy a 7 helyett már csak 5N3 jön ki és az csak 2440%
Konklúzió nem szabad a N4-ig elmenni.
Illetve akár a lándzsával is lehet gyakorolni, mert gyakorlatilag ugyan azt az NA kombót csinálja amit a kardal, csak annyi különbséggel, hogy az első három támadás egy kicsit lassabb.
A charged meg talán gyorsabb egy pindurnyit.
----
#15509 F34RElvileg a következő patchel jönnek új karakter kártyák.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15504 üzenetére
Frísztálylban nyomom. Bekenem a klaviatúrát macskamentával, oszt rádobom a Cirmit.
A 3N3C N1C az 3x(3 Normal + 1 Charged) + 1 Normal + 1 Charged?
Kicsit gyakoroltam a kedvedért, bár a kombóra még ráfér némi csiszolás.
Egyébként tökre nem értem, hogy Ei burst duration miért nem 7.5 másodperc?
Keqing és Ayaka 2 teljes NA kombót tud. Yoimiya 3-at.
Ei esetén meg a 3. kombó utolsó támadása előtt lejár a buff.
#15505 F34R
Én is szeretnék rá egy Electro Gobletet, de az az ATK-s goblet egyszerűen túl jó substatokkal van megálldva. A legjobb Electro Gobletem meg Beidounál van, akitől sajnálnám elvenni.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15498 üzenetére
Sara csupán C4.
Ja tényleg a Q az tölt Resolve Stacket is, csak tényleg iszonyat energia igényes.
Itt 242%-ot raktam rá, és nem volt elég. Bár Abyssban több ellenfél ellen már oké.
Emblem of Severed Fate gyűjtemény.
Anno azt mondtam, hogy vége, de mióta Beidoun lecseréltem a Serpent Spine-t Rain Slasherre, azóta úgy érzem nem ártana neki egy két jobb darab, csak hát azoknak iszonyat kevés az esési esélye.
Ganyuval kapcsolatban már egy ideje gondolkodom azon, hogy visszatérjek Mono Cryo/Freeze buildre, s csak szintezni kéne csak...
Ehhez kapcsolódóan arra is gondoltam, hogy Shenhe 2+2-es ATK-ATK-ATK buildjét lecserélném egy Blizzard ATK-Cryo-Crit szettre. A jelenlegi 3300ATK az úgy kb 2600-ra csökkenne, így az 5/7 skill stack valamivel kevesebbet sebezne, viszont a személyes sebzése megnőne, plusz még mindig ott vannak neki a DMG és Shred bónuszok.
Bár előtte fel kéne szintezni Nilounak a Bloomer szettet, amit még mindig nem sikerült összehozni. Az Anemo DPS szettből meg még nem is esett használható.Pedig itt oylan terveim is voltak, hogy Thomat kiépítem Burgeonra...
... de már azzal is megelégszem, ha Niloué végre maxos lesz.
#15500 Mike
Még mindig nem tudtam megbékélni a youkai kölykökkel. Ez valami fejlesztői lustaság vagy tényleg csak a helyi poronytok farsangolnak?
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15494 üzenetére
Nálam van Sayu eladó.
Sikerült kihúznom a 12. konstellációját.
Vigaszdíjként azért kaptam egy Rain Slashert.Gyanítom, iszonyat szerencsés vagy most Sarával, mert ha msot nem akkor gyakorlatialg éveket várhattál volna a C6-ra.
Nekem anno sajnos csak C3 sikerült Ei első bannerjéből (pedig az 50/50-et is buktam). Azóta is csak egy jött az is az alap bannerből.
#15496 Wayne
Sara lényege az ATK (és Electro Crit) buff, ami a skilljéből jön. A burst az annyira nem sebez sokat. -
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15494 üzenetére
Gratula, nekem is meglett. De még egy kari, akinek Emblem set kell
XQ, XL, Ei, Sara, Yelan. Egyedül Raiden van "kész" a többi közepes vagy annál gyengébb. Yelan-nak meg előre farmolok. Szerintem még pár hónapig nem mozdulok ebből a domain-ből
Sara nagyon energiaigényes, ER 183 Sacbow-val nem elég a kényelemes rotation-hez. Illetve rational erősebbnek tűnik. -
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #14954 üzenetére
Eljött a hónap vége, így a freemogem kimutatás is.
8200 primo a mostani bevétel, abból 3200 volt thankyougem. Mivel a questeket és explorationt szinte kimerítettem, így valóban bezuhant... volna, ha nem kapunk ennyit a game awardok miatt.-
Genshin wizard
Ha valaki nem olyan óvatos, mint xeon és pl hajlandó script-tel wish historyt importálni paimon.moe-be, annak ajánlom figyelmébe discord-on a genshin wizard bot-ot.
Utóbbi esetén script-tel lehet hozzáférést adni a botnak a hoyolab acc-hoz és akkor a hoyolab app használata nélkül le lehet kérni az app exkluzív adatokat, pl a traveler's diary-t, resint stb. Illetve a daily check-in automatikus claimelése is beállítható a szerveren.
Wish history-t is tud importálni, kezelni, de arra nekem jó a paimon.moe, szóval azzal nem foglalkozom.Így utólag visszagondolva, valaki tett be ide wizard-os character showcase-t. Talán F34R? Mindenesetre, szerintem az enka jobb, ott látszik melyik substat hány roll és milyen minőségű roll (csak be kell hozzá kapcsolni a "substat distribution"-t).
F34R: Az még yunjin-nek is szégyen, főleg off piece-nek. Legalább ER lenne rajta.
Btw nemrég realizáltam... Nézzétek csak a Ben sand-em! 5 CR roll (17,1%)![link]
Zhongli-nál meg a sand is, goblet is 5 flat atk-os... az is elég szégyen. -
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15472 üzenetére
Én örülnék Tignhnari C1-nek, elég jó const. Ganyud jól fel van szerelve, csak simán átpakolod a cuccokat és csapathatod is.... persze fel kell levelezni + talentek. Én jobban szeretem, mint Ganyu-t OW-ben. Pláne ha sumeru nyersanyagokat kell farmolni, baromi jó, hogy mutatja a térképen.
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6 #15452 üzenetére
2 honap nonstop emblem domain ujrafarmolas utan ma vegre meglett az elso dupla crites ER sandsem
, így már ajánlott erteken van az ER. Mennyivel lenne jobb az összdmg electro goblet esetén? Bár ilyen substatokkal biztos nem találok electrot...
#xeonforever: mivel neked van, szerinted megeri Ei C2 vagy inkabb yelan + mégvalami (hutao c1, alhaitham, dehya....)
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #15452 üzenetére
Egyik ismerosommel, moha kulfoldi srac egy rotation Yoimiya volt. Kar hogy nem vettem fel.
O hozta Yun Jin-t es Bennetet en meg Yelant es Yomit. Az volt talan Genshines palyafutasom legjobb pillanata.Shogunos videodra meg reagalva, nem rossz, Aggravate szerintem sokkal hamarabb lemenne.
-
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #15442 üzenetére
ER csak a sajat fegyverenel es annal ami ATK-s vagy mas substatot ad (Pl PJWS, Homa stb)
A Catch nagyon ATK igenyes, azert mondom mert probaltam en is ezerfele keppen.
ER/ATK/Crit
ATK/ATK/Crit
ATK/Electro/Crit
Nyilvan elsonek a legkevesebb az DMG de felaldozod az uptimert. Masodik inkabb a statok miatt, ha van subba elegendo ER es ER a fegyver. Harmadik meg mindenhez is jo cserebe nehez osszehozni a jo statokat. -
válasz
emiki6 #15437 üzenetére
Én Nahida-Raiden-Zhongli/Kokomi-Xingqiu Hyperbloom csapatba raktam Raident, 909 EM és 178% ER van neki (ER itt nem számít). Kuki-t váltotta, hát ég és föld eléggé, pedig elvileg kisebb különbséget kellett volna éreznem.
"A Rosa-Sara-Sayu conjainkat egész jól összehangoltuk, meg a fegyver szerencsétlenséget is."
Igen, én is ezen röhögtem, mondom ilyen nincs.Én most totál nullán vagyok, és Yelan kéne még mindig, Alhaithamot nem tudom, de ha 1 új 5*os kari is összejön ezek után, az 1 kisebb csoda lesz.
-
válasz
emiki6 #15434 üzenetére
Gratu!!
Nulla wishem maradt (és nulla primom), de sikerült, meglett Raiden és Ayato is (C0 mind2 ofc)!
Szerencsétlenül kezdtem, aztán végül mázlim lett. Ilyen sorrendben jöttek a dolgok:
83 wish Keqing (még nem volt meg és 20-as pityvel indultam neki)
80 wish Raiden
30 wish AyatoEgyebek: Sara csak C5-ig lett meg, nem lett meg a C6 végül, és már nem is lesz, Sayu már C11 sztem simán (C1 volt, amikor elkezdtem ma 6kor wishelni), Rosaria meg C3. Fegyverek elég gyengék, amik estek, Fav.Bow volt a legjobb, de az is csak 1x esett.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15412 üzenetére
Na ja vizeseket nem is lehet.
Csináltam most a Yoimiya csapatokról egy összehasonlítást:
Minden variációnál több próbát csináltam a szerencse-bánázás tengely okán
Kicsit hosszú ezért raktam bele időkódokat.
Illetve Fischl az első körből kimaradt, így ő pótolva egy külön videóban.
Legjobb és legrosszabb (maradék) idők.
Xelan +Xingqiu 8:28 és 8:22
Xingqiu + Benett 8:25 és 8:17
Yelan + Benett 8:42 és 8:18
Xingqiu + Yun Jin 8:27 és 8:21
Yelan + Yun Jin 8:33 és 8:17
Xingqiu +F ischl 8:35 és 8:29
Yelan + Fischl 8:36 és 8:28
Fischl + Benett 8:08
Yun Jin + Fischl 8:13 (Fail)
Yun Jin + Benett (Fail)
Konklózió:
Eddig azt gondoltam, hogy Yun Jin a numerounó support, de mint kiderült, a vizesek közül kell mindenképpen egyet mellé rakni. (Bár lehet a C6 majd változtat ezen.)
Bár a Benett + Yelan kombó egész jó, Benny egy kicsit problémás, mivel Yoimiya kimásziok a burastől.
A Fischl + Benett combó sem jött be. Hiába Fischl esetén a statikus buff.
Rá kellett jönnöm, hogy Benett esetén nem működik az E+Q-val való időnyerés, nála Q+E kell.
Yelan hiába, hogy papíron jóval erősebb, mint Xingqiu itt legfeljebb csak pár másodperc volt az előnye
Az egyik vizes mellé jelenleg úgy néz ki, hogy Fischl (C6) a legjobb választás.
---------
Az ER requirement kalkulátorról van egy linked? -
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15406 üzenetére
Természetesen Yelan és Faruzan az külön csapatban van.
Yelan az Yoimiyat buffolja Jun Jin mellett.
A Sacrificial, végül is megoldaná, de Favoniusszal többet sebez a burst és megnövelné az E screen time-ját is.
Egyébként így belegondolva ugyan az a probléma merül fel az Aqua Simulacra esetében is.
Ha nem Xingqiuval együtt használod, akkor eléggé energia problémás lesz, holott az említett karaktert lenne hivatott kiváltani.
Mi az a Discord? -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15368 üzenetére
Azért szerintem ott jóval több mint 81K-t tudnál kihozni az átlag sebzés terén:
#15350 emiki6
A fa az most lett 27-es.
Egyszer remélem én is kapok az alap bannerből egy Amos't, de ebben legkorábban csak tavasszal tudok majd csalódni.Event Banner 42. pitty Archon quest és az eventek nincsenek elkezdve, így összejöhet esetleg még egy 10-es, de lehet ezt a kockázatot inkább Sarára kellene tartogatni.
-----
Hirtelen az jutott eszembe, hogy Mondstadtból és Liyuéból kapásból meg tudom mondani pár NPC-nek a nevét, de Inazumából és Simeruból egynek sem. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15362 üzenetére
Ja hogy az akkor kb eddig egyről beszéltünk csak nem értettelek
Az angol megnevezésekről gőzöm sincs, és nem is követem őket.
Shenhe azért kell mert akkor őt raknám buffnak ganyu mellé monjuk monával együtt és onnantól senkit se kéne már a béna fiúcsapatból Ganyu-sama mellé.
Mindenki is mehetne Raident/Hu Taot támogatni teccés szerint.Onnatól relatív nagy szabadságom lenne a cspatokat illetően, de ebben a percben tesztelem a raiden-beni-traveler-yae négyest.
Ha beválik akkor egy időre megint elleszek.Nahidát meginnt ki fogom hagyni, halál cuki meg minden, szupererős is stb, de dendroból most traverel elég és tettszik is hogy végre őt jó is használni. (márha beválik)
Dehya? Nem, nem kell.
Ganyut én egyszerűen nem tudom kispadra tenni
, ő a legerősebb karakterem, és kb bármit is csinálok a legjobb csaptaim rá épülnek, és nálam a kawaii skálán is dobogós mindmáig
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15359 üzenetére
Ki az a dmc?
Ne haragudj tényleg nem értem így.
Ez egyébként megpróbálható Barbi van, és már C6, Beidoum is kész van bármire is, őt kb mentőövnek szoktam elővenni mindenhová is. (vicces is)Alapvetően meg szoktam próbálni valahogy aztán ha nem megy, akkor Beni és Xingqiu is mennek Raiden mellé vissza.
Raiden-Xingqiu-Xiangling-Benett felállással is többször mentem már.
Szóval oda rakom én őket, csak szeretném elkerülni, mert akkor Ganyu mellett csak Kazuha van segítségként.A lényeg hogy nekem karakterek közül Ganyu mellé kéne egy Shenhe, az mindent is' megoldana.
Illetve a fegyverek cseréjével, amivel külömböző statbeli gyengeségeket szoktam kompenzálni, sajna az artik szivatnak amióta csak játtszom.Pontosan ezért akarok a fegyverekre wishelni most is a Raiden/HuTao rerunokon.
Az abyssban én nem is álmodok a 36*-ról, csak végigmenetre jásszom, meg hogy vmi primót kapjak 12.-ről is. Ennél többre jelenleg nem vagyok képes.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15357 üzenetére
"Hát egyszerre ne használj ganyumeltet és Raiden-t.
" könnyű azt mondani, de máshogy 2 csapatot nemigen tudok összerakni, esetleg valamit Hu Tao-val de ott is mindig ugyanaz a helyzet.
Pont ezért húzom Yaet meg Travelert, hogy akkor rájuk építve legyen egy teamem Eial, és oldódjon a probléma.
Utánuk meg Ninguangot, hogy legyen újabb lehetőségem Hu Taoval a 2 geora építve.
Nincs C2 Jeanom, C0-val és a karakter kinézetét ugyan klassznak találom, a karakter használatát már nem.
Mint írtam ha lesz egyszer egy Shenhem, akkor megoldódik a dolog, mert hagyhatom a Ganyu meltet. De addig nincs más lehetőségem.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15354 üzenetére
Hát ez az, Sara néni csak C0 és felhúzva sincs....
Yae van, így őt rakom mellé.
Benett tudom még mellé tenni, meg Xingqiut.
De így meg Benit hiányolom Ganyu mellől, ha majd egyszer lesz Shenhem akkor nem lesz gond. Addig viszont ez állandó gond hogy valaki mindig a másik csapatból hiányzik.10-20% az már jól hangzik. Kb ilyesmi volt amikor Ganyunál is meglett a sajátja a prototype helyett, vagy az még annyi se.... És az elég jól jött.
Annyi biztos, én kizárt hogy megpróbálkozzak a Raiden C2-re wisheléssel, az nem jönne össze.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15350 üzenetére
Én már jóideje a meglévő karaktereimre koncentrálok, értsd:
ha 4*-os akkor lehetőleg konstik plusz fegyver kraftolás ha 5*-os dps akkor a fegyvere ha jön rerunra, illetve neki való supportok húzása.A catchet én ki nem kínlódom...
A deatmatch van most a banyán.
Nekem sokáig csalódást keltő egy kari volt Raiden.
A burstanimációja menő, de kb ennyi...Most ahogy elkezdtem húzni neki Mikoneet, meg a dendro Travelert már más a szitu, de valahogy itt is inkább a 2 utóbbival ütök mint sem Raidennel. Ő csak elemnek van, meg minimál subdpsnek.
Ezért renénykedem hogy ha a fegyvere meglenne akkor felérne ő is a másik kettőhöz.Hu Tao vagy ahogy én hívom Szájas' egy nagyon kedvelt karakter részemről, de az ő domainjében se jutottam sokra farmoláskor.
Emiatt beki is szeretném kiszedni a Homat.Na meg Yolánt akarom még neki kiszedni.
De persze ezekre együtt esélyem sincs, szóval majd még agyalok melyikre pörgetem el amim van.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15347 üzenetére
Ne is mond a wisht.
Látom a fa jutalma 2 kék fate, Faruzant és Pinokkiot ascendelem 70+-ra. S így lesz 10 kék meg 10 pitos fate-em.
Egynás után 7-8 láda remarkable, de azért szegyűltek a dolgok.A kékből esett egy Widshit, ami oké. A piros meg természetesen beadta Yanfeit, aki már meg volt c6.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15347 üzenetére
Remek, akkor jöhet a próbálkozás hogy kiesik-e a fegyvere....
Talán a saját lándzsájával megszeretném a karaktert.Hu Tao lándzsája is kéne nagyon, aztán tovább farmolnám ennek a kettőnek ( szinte tutibiztos hogy eredménytelenül) az artikat.
Hátha egyszer valamelyikük használható is lesz -
Sirandrish
legenda
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15328 üzenetére
Tuti vannak évszakok:
Lantern Rite:
On the day of the first full moon each year, the people of Liyue celebrate Lantern Rite...Midsummer Island Adventure egyik küldetésnék címe: Summer Vacation: Proceed With Caution
Though these islands seem completely cut off from the rest of the world, they are somehow chock-full of hidden secrets and mysterious mechanisms. The party settles here for now and starts to get a taste of island life in the summer...Of Ballads and Brews
As the harvest season arrives, the Mondstadt's Adventurers' Guild has received a great number of requests from the citizenry. You and Paimon have also arrived back in the city in response to Katheryne's call for aid...Nem véletlen van olyan helységnév, hogy: "Springvale"
Bár talén inkább az év hossza és annak felosztása a kérdés. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15328 üzenetére
Pedig, bizony az Isshin az Kazuhának lett dizájnolva, csak hát a játékmechanikával foglalkozó részleg lehet be volt csicsentve és EM herlyett ATK%-ot raktak rá.
Bár ha van egy C6-os Kazuhád, akkor használhatod vele Anemo dps-klént. Bár ha van egy C6-os Kazuhád, esélyes, hogy van pár 5 csillagos kardod is.
Ugyan ez az eset az Oathsworm Eye-al is. A dizájn hiába passzol Kokomihoz, a statok már nem. -
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15286 üzenetére
Mert be nem áll a szája, főleg ezzel a bátyóval ilyesztgetős animációval nyerte el nálam ezt a címet, azaz nem azért szájas, mert olyan sokat beszél hanem neki a legjobb a dumája
Bár a Ghostbuster is jó lenne neki, ezzel a kihúzom belőled0 a Caspert animációvalA legtöbb karakteremnek adtam már becenevet.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15283 üzenetére
Jaaa hogy azok retkek lesznek... Okéééé
Mégegy Loli healer??? Hülye is vagyok hogy másra gondoltam#15284 xeon forever: Sayu nagyon jópofa de valamiért én se használom, pedig én birom a loli karaktereket, de lehet csak azért mert az anemo kazuhán kívül engem valahogy mindig elkerült...
De azért osztom a véleményed, ha Kazuhát kukázhatnám valami kicsi lolira aki relatíve hasonlóan effektív akkor én is megtenném tuti
Eggyenlőre Yae talenteket húzok, aztán jön Ninguang nulláról, remélhetőleg végzek velük 3.4 második felének érkezéséig.....
Akkor lesz végre egy Geo-lánypárosom....
Remélem beválnak majd Szájas mellett. -
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15275 üzenetére
Pfffff...... a fenébe......
A kis kawaii-chan már 3.4 első felében jön? És utána a másik kettő? Na ez az igazi szívás
Kéne a kicsi yao yao, a Homa szájasnak és még Yolánka is..... Azonkívül egy ideje reménykedem Ganyu miatt egy shenhe rerunban is...Lehet hülye vagyok de ezek mintha azt akarnák hogy bankkártyát használjak
Na most a fenébe kívánom én is mihoyoékat -
F34R
nagyúr
válasz
emiki6 #15256 üzenetére
Persze hogy nem.... skill issue, egy Vape Dilucot egyszerubb jatszani, es lehet vajmivel kevesebb a dps-ed de legalabb nem kurnak szet ket chargedshot kozott. A mostani dendro eraban azert lehet burgeonra is epiteni Dilucot, ha mar ez bantja a szemed.
Hogy erted hogy olcsobb? Egy ertelmes dendro support azert nem az, melle egy valamire valo electro unit sem az. Inkabb az almat a kortevel esete. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #15250 üzenetére
"Diluc nem elég erős ahhoz, hogy a playstyle-ját hajlandó legyek tolerálni. És ez sok szimpatikus 4*-ra is igaz."
Az a baj ez fordítva is igaz, csomó 5--o svan ami papaíron marhaerős, aztán meg a játékstílusa olyan amilyen....Pl itt van nekem Raiden, hiába erősebb papíron mint Beidou, még statokban is, de túl satnya úgy ahogy van, amíg ide oda menekülnöm kell vele időt és sebzést vesztek....
Ha meg eltalálják akkor aztán pláne, táncol hátra mint egy döglött hal és addig semmit se tudok csinálni...Eközben az alkesz kapitánnyal ez kb lehetetlen, mert egy elementáris pofonnal kivágja magát akárhonnan, ezért húztam azt a talentjét 11-re...
Elég sok ilyen van a játékban, össze vissza....
Én egyszerűen nem érzem az 5*-os karik felsőbbrendűségét, Ganyut kivéve, ő tényleg pofátlanul jóIlletve a Ganyu meltel nem inkább az a gond, hogy valahogy rá kell tenni a pyrot az ellenre? Külömben nincs melt.
Nagyon sokszor van nálam is ez, hogy a végén melt nélkül lövöldözök, mert rákínlódni az ellenre a pyrot a nagyobb feladat...... -
Sirandrish
legenda
válasz
emiki6 #15247 üzenetére
Nálam alapvető dolog hogy nem azért wishelek valakire mert az erős, hanem mert vagy a karakter maga, vagy a stílusa, vagy az egyedisége megfog.
A játék 99%a kb bármivel teljesíthető, és megmondom őszintén engem el is kényelmesített rendesen. A játék első harmadát gyakorlatilag Diluccal toltam végig (persze voltak mellette), a második harmadba Ganyu volt a TOP, most meg Jojima aki kőkemény
Tudom hogy a játék nagyon mély, és hogy karakterek épülnek karakterekre, meg képességekre, meg az artifactok milyensége, meg a fegyver elsődleges képessége, meg minden fiszfasz, és hogy a végére rohadt komplex lesz, de számomra nincs értelme ennyi számolásnak.
Mikor itt belemerültök, kb azt se tudom miről van szó, pedig megjelenés napja óta játszok. Ha a játék amúgy az elejétől igényelné az ilyen komplexitást, akkor biztosan én is kenném vágnám, de íííígy...meeeh -
Sirandrish
legenda
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #15233 üzenetére
Hát az a második kör nagyon gyilkos lesz sokaknak.
Nekem már megvan mindkettő, így nem pörgetek rájuk. Viszont Hu Tao + Yelan + XC hármas iszonyatos sebzésre képes, szóval őket tudom ajánlani bátran.(XC-t nem erőltettem egy darabig miután már meglett Yelan, de rájöttem hogy jelentős pluszt hoz melléjük a hydro resonance miatt is)
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #15153 üzenetére
Teljesen jó a logikád, én is csak azokat húzom lvl90-re, akiknél számítanak a transzformatív reakciók. Habár Sumeru érkezésével ezen karakterek száma nem kevés lett.
Nálam a dps-ek közül (on és off screen egyaránt) "idővel" mindenki kap egy koronát, és ha szükséges, egy másik talentet felhúzok 9-esre.
Itt megjegyezném, hogyha veszed a BP-t akkor a két legutóbbi régió karakterenél érdemes pár talentet nem felhúzni, hogy a kapott materiálok ne vesszenek kárba. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #15146 üzenetére
Folyamatosan fejlesztesz akkor folyamat kopnak...Nekem most 2-3db van csak.
Viszont alig van pár low levél karakter.Még mindig azt vallom, hogy, lvl90, talentek, artifactok a sorrend.
Viszont, hogy így ontják az új karaktereket, kicsit nehezebb a Talent leveling.Addig csak onfield amíg nincs értelmes szinten egy karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android szakmai topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest