- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
válasz
GeniusHU #483 üzenetére
tv-mp3-game ez a marketing.
1 db stereo bemenet van rajta.
Ha oda bekötöm a zöld kivezetést a hangkártyából (ezt tettem), akkor mint már kétszer írtam a 2db első és a mélynyomó szól csak.Ha nem a nagykerből kapták úgy, akkor ők nem mondtak nekem igazat, én azt írtam le önnek, amit nekem a telefonba mondtak.
Ergo - mondjuk ki - akkor rossz, és gariztatnom kell?!
-
válasz
GeniusHU #479 üzenetére
Semmi baj, köszönöm a választ
!
Mit jelent "bármelyik stereóra" kötni?!
1. aux bemenet van a mélyládán, ha oda kötöm, akkor szól a mélynyomó (center nem), és az első 2 hangszóró.Nem cseréltem össze őket szerintem, de ahogy mondod az mind1 is, pláne hogy a hangkari jól szólaltatja meg őket az 5.1 tesztben ha 5.1re kötöttem be.
Ajándék volt, nekem van másfajta (nem Genius), azon úgy szól, ha auxra kötöm, akkor szól az összes (surround gombal állíthatom).
A hangkártya egy integrált RTL8111C.
Ha jól értelmezem, akkor auxon kellene szólni az összes hangszórónak igaz?!
Mert nekem fura, hogy a mély szól csak a magas nem (a két első mellett).Arról nem beszélve, hogy futár hozta, és mikor megláttam nem szántam volna visszaküldeni, mert olyan gány csomagban érkezett, amit 10x kibontottak, 10x visszacsomagoltak (doboz egyik tartó füle eltörve), fel is hívtam a boltot, hogy mit gondolnak, ők azt mondták így kapták a nagykertől.
Mit csináljak?!
-
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem egy GENIUS SW-HF 5.1 5100 terméket.
Szeretnél úgy használni, hogy a stereo hangokat kikeverje mind a 6 db hangszóróra!
Ha auxra kötöm a stereo jelet akkor megy a sub + rl + rr
Ha 5.1re bekötök mindent normálisan a hangkártya (gigabyte ma770-ud3 integrált) driverében tök jól szól külön külön a teszt résznél de "meglepő" mód ott meg csak a rl + rr szól csak.
Hogyan kellene működjön?! Mit kellene másképp csinálnom?!
Előre is köszönöm a választ
!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged