Keresés

Aktív témák

• Pako_VF

csendes tag

válasz GeniusHU #244 üzenetére

Szia!

Köszönöm a válaszod. Igen azóta már kipróbáltam a régi gépemmel és ott nem kapcsol ki, működik és még állítgatni sem kellett semmit. Annak örülök, hogy nem a bill-el van gond, csak sajnos a problémám nem oldódott meg, a mostani gépemmel ugyan úgy nem működik. Más USB-s billentyűzetet sem merek venni, mert ezek után valószínű, hogy az is kikapcsolna.

• Pako_VF

csendes tag

Üdv!

A múlt héten vettem egy slimstar 330-as billentyűzetet, az lenne a problémám, hogy szabálytalan időközönként kikapcsol. A boltban mondták, hogy próbáljam meg kikapcsolni az eszközkezelőben az USB energiagazdálkodásnál, hogy ne kapcsolja le a gép. Miután kivettem az összes gyökérhubnál a pipát ugyanúgy kikapcsol, hol 2 óra múlva hol 6 perc múlva. Természetesen a bios-ban is minden engedélyezve van, frissítettem a chipset+usb drivert, végén már a biost is, ennél többet nem tudok tenni. Visszavittem a boltba, náluk volt 2 napig, de elintézték a garanciát annyival, hogy náluk működött és biztos az én gépemmel van a baj. Az alaplapom Asus P5QL-E.
    Egyszerűbb lenne megszabadulni tőle, eladni vagy nem tudom. Türelmes ember vagyok de ez már nevetséges, hogy ennyit kell szevedni egy szar billentyűzettel.
    Segítséget szeretnék kérni, hogy ilyenkor még mit tudok tenni?
    Köszi

Aktív témák