- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Aktív témák
-
Pako_VF
csendes tag
válasz
GeniusHU #244 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. Igen azóta már kipróbáltam a régi gépemmel és ott nem kapcsol ki, működik és még állítgatni sem kellett semmit. Annak örülök, hogy nem a bill-el van gond, csak sajnos a problémám nem oldódott meg, a mostani gépemmel ugyan úgy nem működik. Más USB-s billentyűzetet sem merek venni, mert ezek után valószínű, hogy az is kikapcsolna.
-
Pako_VF
csendes tag
Üdv!
A múlt héten vettem egy slimstar 330-as billentyűzetet, az lenne a problémám, hogy szabálytalan időközönként kikapcsol. A boltban mondták, hogy próbáljam meg kikapcsolni az eszközkezelőben az USB energiagazdálkodásnál, hogy ne kapcsolja le a gép. Miután kivettem az összes gyökérhubnál a pipát ugyanúgy kikapcsol, hol 2 óra múlva hol 6 perc múlva. Természetesen a bios-ban is minden engedélyezve van, frissítettem a chipset+usb drivert, végén már a biost is, ennél többet nem tudok tenni. Visszavittem a boltba, náluk volt 2 napig, de elintézték a garanciát annyival, hogy náluk működött és biztos az én gépemmel van a baj. Az alaplapom Asus P5QL-E.
Egyszerűbb lenne megszabadulni tőle, eladni vagy nem tudom. Türelmes ember vagyok de ez már nevetséges, hogy ennyit kell szevedni egy szar billentyűzettel.
Segítséget szeretnék kérni, hogy ilyenkor még mit tudok tenni?
Köszi
Aktív témák
- OpenWRT topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Medence topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged