- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Aktív témák
-
akos86
aktív tag
válasz
dana860913 #1139 üzenetére
hát visszaküldheted nem tudom hogy mennyire csinálják meg jól. az a gond hogy sok idő az átfutási idő ráadásul azt sem tudom hogy mennyibe kerül de ha te nem vagy otthon a barkácsban akkor küld vissza és kifizeted nekik a díjat + postát. Nem tudom hogy fél év múlva is előjön e a problémád. jelenleg én is tesztelem még a hangrendszeremet eddig nekem nagyon faxán műkszik.
üdv akos86
-
akos86
aktív tag
válasz
dana860913 #1136 üzenetére
nekem ugyan ez volt a problémám tuti hogy egy vagy két kerámiakondenzátor égett le ennél a típusnál ez betegség visszavittem megcsinálták de fél évre rá ugyan ez volt a probléma így kezelésbe vettem a dolgot rendeltem hozzá kerámia kondenzátort gyári az 100nF/50V én egy 100nf/500V rendeltem beforrasztottuk és tökéletesen működik. remélem hogy sokáig mert ez a rendszer nagyon jól szól és nagyon megszerettem.
-
akos86
aktív tag
Sziasztok Genius szervizesek és fórumtársak!
Van egy Genius 5005ös 5.1 hangfalszettem de egyik napról a másikra nem kapcsolt be.Kiderült hogy biztosítékot kivágta, tettünk bele másik ugyanolyat de azt is kivágta szét szedtük és láttuk hogy a panelon 2db 104es kerámia kondenzátor szét van égve. Kérdésem az lenne hogy ez mitől lehetséges illetve ezek a kerámiakondik mi célt szolgálnak.
Üdvözlettel :akos86
Aktív témák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest