Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoltan_m

csendes tag

Hi mindenkinek!
    Ma megvettem a ght 511, ezért úgy gondoltam,hogy megosztom veletek tapasztalataimat.
    Pestről hozattam haverral, 2 dobozban jött a cucc az egyikbe a mélynyomó (majdnem akkorába, mint a genius fadobozos kompletten) másik kb 1,5 m magas kb 30x20 cm méretű. Éppen,hogy a kombi Ford Fókuszba be tudtam tenni mindkettőt,
    irány haza.
    Nagyon tetszetős kivitelü az állványos és a subláda is. Távirányító kb mint egy bankkártya, és kb 5 mm vastag. A távirányító jel érzékelője nem a sub-ba van, (számomra ez lett volna logikus) hanem a center –ben. Innen egy jack dugós vezetékkel kell a subládába vezetni.
    Összeszereltem mindent.
    Az első benyomás egy kicsit mellbevágó volt. Az összes sugárzóból halk sziszegés hallható még akkor is ha a szoba közepén a fotelban ülök. Ez nem változik, ha változtatom a hangerőt. Átrohantam a másik szobába itt szintén egy génis-om van (fadobozos) és meghökkenve tapasztaltam,hogy semmi zaj, sziszegést nem ad ki. Ez egy kicsit érdekes , vettem tudomásul, mivel a 3x drágább cucctól, ráadásul ugyanattól a cégtől nem ezt vártam.
    Film betesz (Yamada 6700-ba Gladiátor)
    Szépen szól minden, az alapzaj nem hallható mivel rátekertem és a hangok elnyomják a sziszegést. Hangerő gombját állítgatva az a sajnálatos ténnyel szembesültem, hogy a távirányítót nyomkodva nem mindig reagál. Volt úgy,hogy fel volt elég magas hangra tekerve, jött egy hangosabb jelenet és ráugorva a távirányítóra többszöri nyomogatás után tudtam csak levenni a hangerőt.
    Kb 2 órás tesztelés során ezeket a dolgokat tapasztaltam. Nagyon remélem, valami beállítást megváltoztatva el fog tünni ez a „sziszegés” amibe őszintén szólva nem bízok, és a távirányító is normálisan fog működni.
    Egyenlőre ennyi, próbáltam az első benyomásaimat maradéktalanul leírni.
    Ha valakinek van ötlete, hogy ezt a sziszegést hogy lehet eltüntetni megköszönném, ha ide megírná.(de szerintem nincs rá megoldás)
    Zoltan_m@mailbox.hu
    Üdv Zoli

Új hozzászólás Aktív témák