- Fórumok
- Piacos témák
- Genius 5.1 ht eladó lehet!
- (téma lezárva)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zetorg
senior tag
kicsit jegelem a topikot, mert tápra kell a pénz...
ha megint aktuális lesz, uppolok
-
zetorg
senior tag
6 hangfalat egy huszaséé
-
zetorg
senior tag
jó kis hangfalat vegyenek
-
zetorg
senior tag
-
mh197
őstag
-
zetorg
senior tag
up
-
zetorg
senior tag
-
mh197
őstag
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
amikor fényképeztem az állványt, találtam rajta egy matricát.
IKEA 000.246.71
ez áll rajta.ha valaki esetleg ez alapján találna róla infót, azt nagyon megköszönném
legfőképpen az ára érdekelne... -
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
-
zetorg
senior tag
-
NoLF
veterán
18ért érdekelne a cumó, állvány nélkül.
képet kaphatnénk az állványról egyébként? -
zetorg
senior tag
-
mh197
őstag
Oks, a képeket megnézem, és majd figyelek, és ha a vevő nem viszi az állványokat, akkor lehet érdekel, ha tetszik.

Én már 2004 szept -ben 28k -ért vettem a coputergalaxy-nál, ha jól emléxem akkoriban lett ennyi az ára, és azóta is tartja az árát, aminek nagyon örülök! Sajna az enyém már nem garis, mivel egy év van rá, de jól működik, semmi gondom nem volt vele. Igélnyes szép összeszerelésű termék, és PH-n van róla külön topic, amiben leírják, hogy lehet még szebbé tenni a hangzását a mélynek!
-
zetorg
senior tag
én úgy számoltam, hogy 20k (ugye kb ez a nettó kisker ára) plussz az álványok

holnap csinálok róluk képet, de külön nem szivesen adnám el őket...
esetleg, ha valaki viszi a hangfalat, de állvány nem kell neki, akkor a tied lehet
majd a kép alapján megmondom, hogy mennyit adnál értük és megegyezünk valamiben
amúgy én is már használtan vettem, 35k-ért...akkoriban még MM-ben 50k volt az új, ''akcióban''
-
mh197
őstag
-
zetorg
senior tag
van nekem egy szeretett Genius 5.1 Home Theater nevezetű hangrendszerem.
1,5 év használat után megválnék tőle, ha jó árat kapok érte, mert valami nagyobbat akarok venni.
teljesen hibátlan állapotban van, megvan a táviránytő is és van hozzá 4db hangfal állvány.
valami ikeás szerzemény lehet.alján van 1-1 kőkocka, abból jön felfelé 4 szürke fém cső, amikben el lehet vezetni a kábeleket is.
doboza viszont nincs!és gari sincs, esetleg én adok rá, mondjuk 3 nap próbagarit.
[link] - ő lenne az, ha valaki nem ismerné...
ez nem kótyavetye, csak akkor adom el, ha normális árat kapok érte.
várom az ajánlatokat!
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Piacos témák
- Genius 5.1 ht eladó lehet!
- (téma lezárva)
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Prime OC garis
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest