- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Szerintem nem kell semminek győzedelmeskednie
A hallás természetesen egyrészt a fiziológia, másrészt viszont a fizika törvényei szerint működik. (ki gondolta volna)
Viszont, az átvitelnél több fizikai jelenséget illetve törvényszerűség játszik szerepet (és kell ezért szem előtt tartanunk), mint elsőre gondolnánk.
Én is értetlenkedtem, miért lehet jó a tömör kábel, amikor ugye tanultam a skin-hatásról (a freki növekedtével az elektronok egyre inkább nem a teljes keresztmetszeten, hanem csak egy ''héjon'' haladnak, azaz a freki növekedtével csökken a behatolási mélység (semmi pajzánra nem kell gondolni) ), aminek kivédésére találták ki a sodrott kábelt (ugyanazon keresztemtszethez így nagyobb a felület).
Meg hogy ez praktikusabb is, mert jobban hajlik, meg minden.
De ez csak az egyik oldal, mert hogy a vezetőn való áthaladáskor a jel hogyan módosul, azt a vezető szerkezete is befolyásolja. Minél több a rácshiba, annál jobban. És minél többet hajlítgatom a vezetéket, annál több a rácshiba... és ez - gondolom - igaz bármilyen képlékenyalakításra, azaz a dróthúzásra is (és mivel a sodrott kábelben vékonyabb, többször húzott drótok vannak...)
Ott van persze a kapacitás is az erek között, aminek nem örülünk, meg még ez-az.
És még van sok-sokminden...
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- Bluetooth hangszórók
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest