Keresés

Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz quinlan #97 üzenetére

Erre a sodort a legjobb dumára azért nem kell mérget venni!
    A legjobb jó messzire elvezetni egymástól a két sávot két tömör fali rézkábelen! Se zavarás se zaj se semmi!

Üdv

• Xero

nagyúr

válasz Foobar #92 üzenetére

Nah elovlastam aszem jövő héten én is megcsinálom!
    Párszor már én is szétszedtem cuccost gondolkoztam is rajta hogy szigeteljek de én bővíteném ezt a dolgot! Sajnos a csavarok sem az igazian fogják a cuccos hátlapját tehát mi lenne ha pl ragasztó pisztollyal vagy valmai egyéb jól szigeteleő cuccossal kibélelnénk a rést a hátlap meg a láda között? tudom utána nem igazán lehet megbontatni de ha egyszer megcsináljuk bízzunk benne időtálló lesz!

A másik a kábel kérdés fentebb! Feltétlenül azt kell kicserélni ami a mélyből megy a többi felé! Ezt én is megtettem régebben jó vastag sodort rézkábelre cseréltem pont annyira ami még belemegy a csatikba!:) Bár ennél van jobb a tömör fali rézkábel! Árban ugyan az műszaki boltban hozzá lehet jutni!

Nah szal tökéletesítsük a kicsi geniust! Jövő héten nekiállok aztán lesz ami lesz én a hátlapot is szigetelem!

PS: Jó lenne kép annak a cuccáról aki már megcsinálta, hogy legalább valami támpont legyen a vatta pakolásról:)

Üdv

Aktív témák