- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
ithomas
őstag
Szia!Nekem tetszik a leirasod,foleg a stilusa

Mas kerdes hogy en ezt nem fogom megcsinalni,mert bena vagyok hozza...
Azon meg ne csodalkozz hogy nem ir ide senki,rossz helyen nyitottad a topicot(szerintem).Ugyanis a nagy Genius 5.1 topic a Multimedia szekcioban van,es azt sokkal tobb ember latogatja amugy is...Szoval en a helyedben egy hazigazdaval attetetnem a topicot oda.*(ha lehet).
Amugy en ugy latom Te valamivel tobbet konyitasz a hangfalakhoz mint a nagyatlag,szoval az volna a kerdesem hogy amugy SZERINTED a genius hangszetje mennyire igenyes ezert a penzert.Tehat pl erdekelne hogy mi a velemenyed az erositorol meg a membranrol ami a melynyomoban van?Nagyon nevetseges,vagy azert turheto?Mert en ugy vettem eszre(szetszedes nelkul) hogy az erosito nincs alulmeretezve,nagyon hangosan szol igen tiszta hangok mellett.(Most a szatelitokrol beszelek.)A melynyomo az mas,az nekem se igazan jon be,zorog csattog,ahogy azt leirtad,de en megoldottam azzal a problemat hogy zenehallgatasnal a melyet lejjebb csavarom,hiszen nem tuc-tuc-t hallgatok es igy nagyon kellemes az osszkep,filmeknel meg nem annyira zavarnak azok akis mellekzorelyek..
Szoval gratula a ''cikkhez''
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest