Aktív témák
-
krila
tag
THX a méltatást!
Abszolut megéri! Ebből a pénzből a mai árakon nem lehetne építeni ilyen minőségű cuccot. Más dolog, hogy az alap amit építeni tudnál , az megen nagyságrendekkel jobb lenne! Nem is aránytalanul több pénzért. Persze akkor meg ott van az üzembiztonság+ a design kérdése. (mert ugye azért KÉSZÍTED magad az szettet, hogy a tchnikai paraméterek minél kevesebb hiányt szenvedjenek). SZal szerintem ezért a pénzért jelenleg , a legjobb választás((kivéve , a KEDVES cukor álltal írt édiségeket magam is leigazoltam))
A hangszórók minősége elfogadható, Ez szigorúan véve azt jelenti, hogy (és most egy high end-es haverom véleményét idézném) ''nincs kiugróan nagy hibája''
Hogy a surround , és a front+ a center középsugárzóinak mennyire vékony a kosáranyaga arról nem szólok, +Hogy, lehetne a frontokban +a centerben igényesebb csipogó arról is kuss van. A mélyládában korrket, nagy kilengésű izmos autó basszsugárzó került. Mint érzékelheted még vissza is kell venni a legtöbb esetben kakaóügyileg a dohogót.
A tuning után, kivétel nélkül,MINDENKINEK azonnal megtetszett a hangja.
ERŐSÍŐ: IC-s csoda négy darab két csatornás IC adja az izmot a kónuszok alá. megtámogatva egy tisztesebb trafóval. Ez is teljesíti az elvárható igényszintet.
Jól szól! Kiszolgálja legtöbb igényedet, és nincs gond vele. Átlag USER-nek ez megfizethetetlen combo.
VÉGÜL: engem az fogott meg igazán az együttesben, ami a rejtőző oldala. A fejlesztőség. Szeretem egyénivé tenni a tárgyaimat. Javítgatni, odafigyelve...stb
Ez pedig maximálisa megtérül jelen példánkat tekintve.
UI: kössz a megjegyzést utánanézek!
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Óra topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest