Hirdetés
- Telefonjavítás, szerviz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
Hi!
Hát énis megcsináltam ma a tuningot,mondjuk nekem csak a zörgedezéssel volt gondom..
Gyantázás ragasztás stb, az teljesen elmaradt,mivel ahogy néztem,nálam ezen a téren minden rendbe volt,szal mindössze hangcsillapítós vattával kitömködtem a kis fekete dobozt,valamint a nagyobb síma felületekre egyenletesen elosztogattam némi vattát..
Mélynyomó összerak,Benny Benassi bekapcs (nagyon jó mélye van),a hang amit hallottam,szinte szétszedte a szobámat..Nagyon szép hangja lett,viszont a lényeg amiért szétszedtem,az megmaradt..Továbbra is rezeg a szerkezetben valami és nemtudom hogy mi..Először azt hittem hogy a hátlapi csatlakozók zizegnek kicsit,de a hátlapot leszerelve és úgy meghallgatva az említett zenéket,továbbra is megmaradt az a zavaró rezgés..
Nem tudja esetleg valaki hogy ezügyben mit lehetne tenni?Mivel szivacsom még maradt,arra gondoltam hogy a mélynyomót kiszerelve,a mögötte lévő üres lukba tömködnék még egy kis anyagot,már ha lehet..
Továbbá..A merevítés az pontosan mit jelent?Mivel tudom belülről kimerevíteni a lapokat?Esetleg létezik erre valamiféle speciális szervíz vagy szaküzlet?Csakmer számomra mindössze ez a rezonálás a probléma (igen zavaró minden hangerőn) és arra gondoltam hogy akár fizetek is érte valakinek pár ezer forintot hogy orvosolja meg
Aktív témák
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- OLED monitor topic
- Telefonjavítás, szerviz
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő